δωρεάν λεωφορείο από το Δήμο Αχαρνών
Διευκρίνιση σχολαρχών για τη σύλληψη οδηγού που μετέφερε μαθητές χωρίς δίπλωμα οδήγησης (του είχε αφαιρεθεί λόγω προηγούμενης παράβασης)

Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Σχολείων διευκρινίζει σχετικά με το σχολικό λεωφορείο και την είδηση σύλληψης του οδηγού χωρίς δίπλωμα,  ότι  ΔΕΝ  ήταν κίτρινο σχολικό ιδιωτικού σχολείου αλλά τουριστικό πούλμαν μισθωμένο από δυο δημόσια σχολεία για μεταφορά μαθητών.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου στα Καλύβια 66χρονος για οδήγηση του λεωφορείου στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός εντοπίστηκε έξω από σχολικό συγκρότημα στα Καλύβια να οδηγεί λεωφορείο ιδιοκτησίας του, έχοντας ως επιβάτες περί τους 40 μαθητές.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 66χρονος οδηγούσε στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, έπειτα από παράβαση που του είχε βεβαιωθεί και είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ, επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων, απείθεια και εξύβριση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι συμβαίνει στα παιδιά μας; Η μεγάλη δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο Βούλας στις 3 Μαρτίου

Αυτό είναι το πιο υγιεινό ψάρι στον κόσμο: Ξεπερνά τον σολομό στη διατροφική κατάταξη

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pirosvestiki.jpg
Συναγερμός τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου – Φωτιά από βραχυκύκλωμα σε κλινική
Άμεση κινητοποίηση Πυροσβεστικής και προληπτική μεταφορά ασθενών – Χωρίς τραυματισμούς μέχρι στιγμής
Συναγερμός τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου – Φωτιά από βραχυκύκλωμα σε κλινική
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα στέκεται με ψυχραιμία, ως δύναμη σταθερότητας και υπευθυνότητας στην περιοχή, η περαιτέρω κλιμάκωση πρέπει να αποφευχθεί»
Η επίθεση στο Ιράν από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ βρέθηκε στο επίκεντρο της καθιερωμένης κυριακάτικης ανάρτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Μέσα Κοινωνικής...
Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα στέκεται με ψυχραιμία, ως δύναμη σταθερότητας και υπευθυνότητας στην περιοχή, η περαιτέρω κλιμάκωση πρέπει να αποφευχθεί»