Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην μονάδα Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας η 12χρονη μαθήτρια η οποία τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Πρέβεζα το μεσημέρι της Δευτέρας.
Η ανήλικη μαθήτρια μεταφέρθηκε επειγόντως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Πρέβεζας όπου διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Πάτρα.
Το ατύχημα έγινε το μεσημέρι όταν το κορίτσι αποβιβάστηκε από λεωφορείο του ΚΤΕΛ και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ.
Το κορίτσι αποβιβάστηκε από το σχολικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ και την ώρα που προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονη γυναίκα. Η οδηγός συνελήφθη αλλά με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη.
Το κορίτσι έχει σοβαρά τραύματα στο σώμα και το κεφάλι και από χθες οι γιατροί του νοσοκομείου Ρίου με επικεφαλής τον εντατικολόγο Ανδρέα Ηλιάδη, βρίσκονται δίπλα της προσπαθώντας να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ