sxoleio mosxato viasmos
Βίωνε τη φρίκη από την Γ΄ δημοτικού μέχρι το λύκειο από γείτονα και φίλο της οικογένειας,

Μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, με θύμα μια 21χρονη σήμερα κοπέλα από χωριό του Ρεθύμνου, ξεκίνησε να εκδικάζεται την Πέμπτη στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Κρήτης, στα Χανιά.

Ο κατηγορούμενος, γείτονας της οικογένειας, πατέρας τριών παιδιών και παππούς έξι εγγονιών, αρνήθηκε τα πάντα, ενώ σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξης για τις πράξεις του, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Ενώπιον του Δικαστηρίου η κοπέλα περιέγραψε τα γεγονότα, τοποθετώντας την έναρξη της κακοποίησής της σε ηλικία 9 ετών, όταν πήγαινε στην Τρίτη Δημοτικού.

Όπως κατέθεσε, σχεδόν καθημερινά επισκεπτόταν με την μητέρα της το σπίτι όπου ζει ο 59χρονος με την γυναίκα του. Τότε, εκεινος της ζητούσε να καθίσει στα πόδια του και της κρατούσε το δεξί χέρι πίσω από την πλάτη της, με τρόπο ώστε να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα. Ταυτόχρονα, έπαιζαν ενα «παιχνίδι» ερωτήσεων με το αριστερό χέρι που έπρεπε να σηκώνει ανάλογα με την απάντηση, ενώ το δεξί ήταν πάντα ακινητοποιημένο.

Περνώντας τα χρόνια, η κακοποίηση του κοριτσιού συνεχιζόταν με συστηματικές θωπείες στο στήθος και στα γεννητικά όργανα. Αυτά συνέβαιναν μέσα στο σπίτι του και μεσα στο σπίτι του κοριτσιου και εκμεταλλευομενος την σχέση τους και όταν εμεναν μονοι.
«Ήταν δύσκολο να μιλήσω στη μαμά μου» τόνισε η κοπέλα

«Δεν μπορούσα να αντιδράσω, δεν μπορούσα να μιλήσω, έμενα κόκαλο» ανέφερε.

Δυστυχώς, το μαρτύριο της αποκαλύφθηκε μόνο πολλά χρόνια αργότερα, όταν φοιτούσε σε ΕΠΑΛ του Ρεθύμνου. «Ο γυμναστής μου είπε πως είχα μέσα μου θυμό και πως πρέπει να μιλήσω σε ψυχολόγο. Τότε η ψυχολόγος του σχολείου ήταν αυτή που με βοήθησε. Μου είπε πως ό,τι λέμε είναι απόρρητο αλλά επειδή κινδυνεύω από τον άνθρωπο αυτόν, πρέπει να μιλήσει στην αστυνομία. Εκείνη ενημέρωσε τους γονείς μου και εκείνη κάλεσε τις Αρχές» τόνισε. Μάλιστα όπως είπε, νωρίτερα, όταν ήταν στο γυμνάσιο είχε μιλήσει στις ψυχολόγους του σχολείου που όμως δεν έκαναν τίποτα, ενώ αυτός συνέχιζε την παρενόχληση.

Η δίκη διεκόπη το μεσημέρι και θα συνεχιστεί με την απολογία του κατηγορουμένου, ο οποίος δήλωσε αθώος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μειωμένα ενοίκια: Μέχρι πότε έλαβαν παράταση οι δηλώσεις
Έως και 95% επιδότηση για κατοικίες: Ποιοι κερδίζουν από το νέο στεγαστικό πρόγραμμα
Ισχυρή «ένεση» 500 εκατ. ευρώ για ανακαινίσεις – Ποιοι δικαιούνται τα υψηλότερα ποσοστά και ποιες κατοικίες μπαίνουν στο σχέδιο
Έως και 95% επιδότηση για κατοικίες: Ποιοι κερδίζουν από το νέο στεγαστικό πρόγραμμα
πετρελαιο
Πετρέλαιο και πόλεμος: Χρυσές μπίζνες 30 εκατ. δολαρίων την ώρα για τους ενεργειακούς κολοσσούς
Η γεωπολιτική κρίση εκτόξευσε τα κέρδη των πετρελαϊκών εταιρειών, την ώρα που πολίτες και οικονομίες πληρώνουν ακριβό τίμημα
Πετρέλαιο και πόλεμος: Χρυσές μπίζνες 30 εκατ. δολαρίων την ώρα για τους ενεργειακούς κολοσσούς
Κίνα στη Ζιμπάμπουε
Κίνα: Ανάπτυξη-έκπληξη στο 5% αλλά με «ρωγμές» στο εσωτερικό της οικονομίας
Η ισχυρή επίδοση του πρώτου τριμήνου ξεπερνά τις προβλέψεις, όμως η επιβράδυνση της ζήτησης και οι πιέσεις στην αγορά ακινήτων δημιουργούν νέα...
Κίνα: Ανάπτυξη-έκπληξη στο 5% αλλά με «ρωγμές» στο εσωτερικό της οικονομίας
ψαρια
Το «σκοτεινό ψάρι» της Μεσογείου: Ο διατροφικός θησαυρός με ισχυρά οφέλη για την καρδιά
Η κουτσομούρα στο μικροσκόπιο της επιστήμης – Πλούσια σε ωμέγα-3, πρωτεΐνη και ιχνοστοιχεία, αλλά με εξαρτώμενη από την προέλευση ασφάλεια κατανάλωσης
Το «σκοτεινό ψάρι» της Μεσογείου: Ο διατροφικός θησαυρός με ισχυρά οφέλη για την καρδιά