sxoleio mosxato viasmos
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Βίωνε τη φρίκη από την Γ΄ δημοτικού μέχρι το λύκειο από γείτονα και φίλο της οικογένειας,

Μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, με θύμα μια 21χρονη σήμερα κοπέλα από χωριό του Ρεθύμνου, ξεκίνησε να εκδικάζεται την Πέμπτη στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Κρήτης, στα Χανιά.

Ο κατηγορούμενος, γείτονας της οικογένειας, πατέρας τριών παιδιών και παππούς έξι εγγονιών, αρνήθηκε τα πάντα, ενώ σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξης για τις πράξεις του, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Ενώπιον του Δικαστηρίου η κοπέλα περιέγραψε τα γεγονότα, τοποθετώντας την έναρξη της κακοποίησής της σε ηλικία 9 ετών, όταν πήγαινε στην Τρίτη Δημοτικού.

Όπως κατέθεσε, σχεδόν καθημερινά επισκεπτόταν με την μητέρα της το σπίτι όπου ζει ο 59χρονος με την γυναίκα του. Τότε, εκεινος της ζητούσε να καθίσει στα πόδια του και της κρατούσε το δεξί χέρι πίσω από την πλάτη της, με τρόπο ώστε να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα. Ταυτόχρονα, έπαιζαν ενα «παιχνίδι» ερωτήσεων με το αριστερό χέρι που έπρεπε να σηκώνει ανάλογα με την απάντηση, ενώ το δεξί ήταν πάντα ακινητοποιημένο.

Περνώντας τα χρόνια, η κακοποίηση του κοριτσιού συνεχιζόταν με συστηματικές θωπείες στο στήθος και στα γεννητικά όργανα. Αυτά συνέβαιναν μέσα στο σπίτι του και μεσα στο σπίτι του κοριτσιου και εκμεταλλευομενος την σχέση τους και όταν εμεναν μονοι.
«Ήταν δύσκολο να μιλήσω στη μαμά μου» τόνισε η κοπέλα

«Δεν μπορούσα να αντιδράσω, δεν μπορούσα να μιλήσω, έμενα κόκαλο» ανέφερε.

Δυστυχώς, το μαρτύριο της αποκαλύφθηκε μόνο πολλά χρόνια αργότερα, όταν φοιτούσε σε ΕΠΑΛ του Ρεθύμνου. «Ο γυμναστής μου είπε πως είχα μέσα μου θυμό και πως πρέπει να μιλήσω σε ψυχολόγο. Τότε η ψυχολόγος του σχολείου ήταν αυτή που με βοήθησε. Μου είπε πως ό,τι λέμε είναι απόρρητο αλλά επειδή κινδυνεύω από τον άνθρωπο αυτόν, πρέπει να μιλήσει στην αστυνομία. Εκείνη ενημέρωσε τους γονείς μου και εκείνη κάλεσε τις Αρχές» τόνισε. Μάλιστα όπως είπε, νωρίτερα, όταν ήταν στο γυμνάσιο είχε μιλήσει στις ψυχολόγους του σχολείου που όμως δεν έκαναν τίποτα, ενώ αυτός συνέχιζε την παρενόχληση.

Η δίκη διεκόπη το μεσημέρι και θα συνεχιστεί με την απολογία του κατηγορουμένου, ο οποίος δήλωσε αθώος.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panelladikes-exetaseis-taxi-neo-1440x564_c.jpg
20.000 λιγότερες αιτήσεις στον ΑΣΕΠ για την εκπαίδευση: Ένα ηχηρό μήνυμα που δεν πρέπει να αγνοηθεί
Οι 20.000 λιγότερες αιτήσεις ίσως να είναι η πιο ηχηρή προειδοποίηση που έχει λάβει η εκπαιδευτική πολιτική τα τελευταία χρόνια.
20.000 λιγότερες αιτήσεις στον ΑΣΕΠ για την εκπαίδευση: Ένα ηχηρό μήνυμα που δεν πρέπει να αγνοηθεί
Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η είσοδος του υπουργείου
Ξανανοίγει η διαδικασία για τη στελέχωση των Περιφερειακών Συμβουλίων - Κρίσεις διευθυντών το 2027
Η έκδοση συμπληρωματικής πρόσκλησης δημιουργεί εύλογα ερωτήματα σχετικά με το αν το υπουργείο επιδιώκει τη διεύρυνση της δεξαμενής υποψηφίων ή αν η...
Ξανανοίγει η διαδικασία για τη στελέχωση των Περιφερειακών Συμβουλίων - Κρίσεις διευθυντών το 2027
Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026
Πανελλαδικές 2026: Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά στο επίκεντρο σήμερα – Οι τελευταίες οδηγίες και το δύσκολο στοίχημα των επιδόσεων
Πανελλαδικές 2026: Το alfavita.gr θα παρουσιάσει και σήμερα όπως κάθε μέρα πρώτο τα θέματα και τις απαντήσεις
Πανελλαδικές 2026: Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά στο επίκεντρο σήμερα – Οι τελευταίες οδηγίες και το δύσκολο στοίχημα των επιδόσεων