Φεστιβάλ Νέων «Οι νεανικές πρωτοβουλίες στο προσκήνιο»
Το φεστιβάλ είναι ανοικτό στο κοινό και απευθύνεται σε όλους, κυρίως σε νέες και νέους, άτομα τα οποία δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας και οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών

Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, στις 18:00, το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας και το Mediterranean College διοργανώνουν Φεστιβάλ Νέων «Οι νεανικές πρωτοβουλίες στο προσκήνιο», στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Το φεστιβάλ είναι ανοικτό στο κοινό και απευθύνεται σε όλους, κυρίως σε νέες και νέους, άτομα τα οποία δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας και οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/40nm22r

Στη διάρκεια του φεστιβάλ:

✅Θα παρουσιάσουμε καινοτόμες πρωτοβουλίες που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν από ομάδες νέων στην Ελλάδα με στόχο την κοινωνική και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, ενώ θα γίνει διαγωνισμός για την ανάδειξη της καλύτερης πρωτοβουλίας.

✅Θα παρουσιάσουμε καλές πρακτικές και δράσεις από οργανώσεις της ΚτΠ που εργάζονται στον χώρο της ενίσχυσης των δεξιοτήτων και της ενεργούς πολιτειότητας.

✅Καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα λάβει χώρα Youth Fair, όπου νέοι και νέες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπροσώπους των οργανώσεων, να ενημερωθούν για ευρωπαϊκά προγράμματα και δράσεις και να μάθουν πώς μπορούν να γίνουν πιο ενεργοί στις τοπικές κοινότητες.

Θα κληρωθεί μία ολική υποτροφία σπουδών για τα προγράμματα Mediterranean Professional Studies (MPS).

Όλοι οι συμμετέχοντες στο φεστιβάλ θα λάβουν μερικές υποτροφίες (40%) για το πρώτο έτος σπουδών σε προγράμματα του Mediterranean College.

Δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ ΕΔΩ.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

ℹ️ Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΚΜΟΠ στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 210 3637547.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δολοφονία κοινοτάρχη
Δολοφονία στο Αγρίνιο: «Πήγε στον στάβλο, έκοψε τις φλέβες της για να μην του δώσει τα λεφτά»
Δολοφονία στο Αγρίνιο: Μαρτυρίες «καίνε» το παρελθόν και τη μοιραία σχέση που οδήγησε στη δολοφονία
Δολοφονία στο Αγρίνιο: «Πήγε στον στάβλο, έκοψε τις φλέβες της για να μην του δώσει τα λεφτά»
Ζελένσκι
Ζελένσκι: «Η Ευρώπη να μάθει να αμύνεται – Τι θα γίνει αν οι ΗΠΑ δεν δράσουν;»
Ο Ζελένσκι κατηγορεί την Ευρώπη από το Νταβός για αδράνεια και εξάρτηση από τον Τραμπ, προειδοποιώντας για υπαρξιακές απειλές και την ανάγκη ενιαίας...
Ζελένσκι: «Η Ευρώπη να μάθει να αμύνεται – Τι θα γίνει αν οι ΗΠΑ δεν δράσουν;»