tempi
Με την καθοδήγηση των καθηγητριών τους, οι μαθητές ένωσαν τις φωνές τους και διασκεύασαν το τραγούδι με στίχους που εμπνεύστηκαν οι ίδιοι

Μήνυμα για την Τραγωδία στα Τέμπη έστειλαν οι μαθήτριες και οι μαθητές σχολείου της Θεσσαλονίκη, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την θλίψη, την οργή αλλά και την συμπαράστασή τους στις οικογένειες των θυμάτων.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες, υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού κ. Χωλίδου Ειρήνης και της υπεύθυνης εκπαιδευτικών δράσεων κ. Κόντου-Φουντά Ιωάννα, ένωσαν τις φωνές τους και διασκεύασαν το τραγούδι της Σοφίας Βόσσου, «το φιλαράκι» με στίχους που εμπνεύστηκαν τα ίδια τα παιδιά.

«Δεν την βρίσκω την άκρη... πουθενά και πες μου τι να κάνω από τύχη καθαρή δεν ήμουνα εγώ ένα θύμα... που ήτανε στο τρένο πάνω και μπορώ να στέλνω «Έφτασα μάμα»…τραγουδούν οι μαθητές και συγκινούν.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εφσυν
Έκκληση για ανάκληση απόλυσης στην «Εφημερίδα των Συντακτών»
Ανησυχία από τη Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος για τις εξελίξεις στη συνεταιριστική εφημερίδα και το εργασιακό κλίμα
Έκκληση για ανάκληση απόλυσης στην «Εφημερίδα των Συντακτών»