Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Γιώργος Κατσούλης
Για το Γιώργο, τον γυμναστή μας στο 2ο Γυμνάσιο Πειραιά, λόγια θλίψης και τιμής

ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Το Δ.Σ. παρέλαβε και προωθεί, το παρακάτω κείμενο των συναδέλφων/συναδελφισσών του 2ου Γυμνασίου Πειραιά, σχετικά με την απώλεια του αγαπημένου Γιώργου Κατσούλη, καθηγητή Φυσικής Αγωγής στο σχολείο και άνθρωπο με τεράστια προσφορά στην ελληνική υδατοσφαίριση.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Γιώργου, στους/στις συναδέλφους/συναδέλφισσες και στους μαθητές/μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Πειραιά.

Για το Γιώργο…                                                         

Λόγια θλίψης και τιμής για τον γυμναστή μας στο 2ο Γυμνάσιο Πειραιά,  Γιώργο Κατσούλη που έφυγε πρόωρα από τη ζωή την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου.

Πάντα σεμνός και διακριτικός, δεν είχε προβάλει ποτέ τη σπουδαία προσφορά του στην υδατοσφαίριση. Τα λόγια του λίγα και σταράτα, άφηνε να μιλούν τα έργα του στο σχολείο μας, όποτε οι περιστάσεις το ζητούσαν.

Τα βαθιά θλιμμένα πρόσωπα των αθλητριών σου, Γιώργο, τη μέρα της κηδείας σου μας επέτρεψαν να καταλάβουμε την ποιοτική δουλειά που έκανες μέσα κι έξω από τις πισίνες.

Για τον αθλητισμό, έφυγε «ο θρύλος του πόλο» όπως γράφτηκε στο διαδίκτυο. Για μας ένας πολύτιμος συνάδελφος και φίλος.

Αγαπημένε μας Γιώργο, θα μας λείψεις πολύ.

Οι καθηγητές/τριες του 2ου Γυμνασίου Πειραιά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βραδινή δίαιτα: Έξι φαγητά για να χάσετε άμεσα βάρος

Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα