καββαδιασ
Τι καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Πειραιά

Ο Θ. Τζήμερος στοχοποίησε τον εκπαιδευτικό Γιώργο Καββαδία, μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά. Σε δημόσια ανάρτησή του έγραψε: «Η παράταξή του λέγεται “Ενότητα Αντίστασης Ανατροπής”. Αυτούς πληρώνουμε για να μολύνουν τα παιδιά μας. Φαντάσου τι λέει όταν είναι μέσα στην τάξη. Αν δεν αποσταλινοποιηθεί η Παιδεία δεν γίνεται προκοπή στη χώρα.»

Κάτω από αυτή τη δήλωση παρουσιάζει τη φωτογραφία του εκπαιδευτικού Γιώργου Καββαδία.

Μάλιστα, όταν μαθητές του Γιώργου Καββαδία δημοσιοποίησαν ανοιχτή επιστολή καταγγελίας του Θ. Τζήμερου δίνοντάς του αποστομωτική απάντηση και εκδηλώνοντας τη συμπαράστασή στον καθηγητή τους, αυτός συνέχισε τη στοχοποίηση με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς: «"Καθηγητές" με κατεστραμμένο εγκέφαλο από την κομμουνιστική γάγγραινα καταστρέφουν και τους μαθητές τους. Δείτε κατάντια. Niki Kerameus» 

Τα παραπάνω καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Πειραιά.

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Πειραιά

Για τη στοχοποίηση του μέλους του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά Γιώργου Καββαδία από τον Θ. Τζήμερο

Ο γνωστός διώκτης εκπαιδευτικών Θ. Τζήμερος («να απολυθούν οι μισοί εκπαιδευτικοί λειτουργοί, ως «ινστρούχτορες του σταλινισμού») στοχοποίησε τον εκπαιδευτικό Γιώργο Καββαδία, μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά. Σε δημόσια ανάρτησή του έγραψε: «Η παράταξή του λέγεται “Ενότητα Αντίστασης Ανατροπής”. Αυτούς πληρώνουμε για να μολύνουν τα παιδιά μας. Φαντάσου τι λέει όταν είναι μέσα στην τάξη. Αν δεν αποσταλινοποιηθεί η Παιδεία δεν γίνεται προκοπή στη χώρα.»

Κάτω από αυτή τη δήλωση παρουσιάζει τη φωτογραφία του εκπαιδευτικού Γιώργου Καββαδία . Προφανώς δεν άρεσαν οι απόψεις του Γιώργου Καββαδία σε ραδιοφωνική συνέντευξη. Οι χαρακτηρισμοί που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, όπως «τεμπέλης» και «αντι-δημοκρατικός», από τους δημοσιογράφους Βενιέρη, Β. Δημαρέση και εν συνεχεία από τον γνωστό Βουλαρίνο στον SKY, δεν αποτελούν παρά μια τραγικοκωμική χυδαιότητα απέναντι σε κάθε εκπαιδευτικό το δημοσίου που αντιστέκεται σε μια πολιτική διάλυσης του δημόσιου σχολείου και καταπάτησης των μορφωτικών δικαιωμάτων της νέας γενιάς.

Μάλιστα, όταν μαθητές του Γιώργου Καββαδία δημοσιοποίησαν ανοιχτή επιστολή καταγγελίας του Θ. Τζήμερου δίνοντάς του αποστομωτική απάντηση και εκδηλώνοντας τη συμπαράστασή στον καθηγητή τους, αυτός συνέχισε τη στοχοποίηση με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς: «"Καθηγητές" με κατεστραμμένο εγκέφαλο από την κομμουνιστική γάγγραινα καταστρέφουν και τους μαθητές τους. Δείτε κατάντια. Niki Kerameus» Απευθύνεται ως σύγχρονος καταδότης στην υπουργό Παιδείας ζητώντας εμμέσως ακόμα και τη δίωξη του Γιώργου Καββαδία με ένα ξέσπασμα αντικομμουνισμού.

Τα κρούσματα διώξεων σε βάρος εκπαιδευτικών και αγωνιστών δεν είναι παρά μια άλλη πλευρά της πολιτικής του αυταρχισμού και της καταστολής με ιδιαίτερη ένταση αυτή την περίοδο που οι νεολαιίστικες και παλλαικές διαδηλώσεις ενάντια στο έγκλημα των Τεμπών έχουν ενταθεί. Τα κέντρα εξουσίας και οι κολαούζοι προπαγανδιστές τους θέλουν να βγάλουν από τη μέση οποιαδήποτε αγωνιστική φωνή, φωνή αντίστασης.  

Να θυμίσουμε ότι η ΕΛΜΕ Πειραιά σε παλαιότερη ανακοίνωσή της αναφερόταν στον Θ. Τζήμερο: «Γνωστός διώκτης των δημοσίων υπαλλήλων, φανατικός αντικομμουνιστής και ντροπαλός θαυμαστής της Χρυσής Αυγής («Μπράβο στη Χρυσή Αυγή» έγραψε στο twitter με αφορμή ένα επεισόδιο στο περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής) στοχοποίησε με χυδαίο τρόπο, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, συναδέλφισσες Γυμνασίου του Πειραιά,

Δεν μας προξενεί όμως εντύπωση. Οι πρακτικές αυτές, πάνε χέρι-χέρι με τα "ιδανικά" που υπερασπίζεται φανατικά ο συγκεκριμένος. Δεν είναι τυχαίος ο οχετός σχολίων διάφορων χρυσαυγιτών «με πολιτικά», κάτω από την ανάρτησή του.

Ο φασισμός και οι κουστουμαρισμένοι προπαγανδιστές του δε θα περάσουν.

Η ενόχληση του Τζήμερου και του κάθε Τζήμερου και των υποταγμένων δημοσιογράφων αποτελεί τίτλο τιμής για τους εκπαιδευτικούς.

Κάτω τα χέρια από τους εκπαιδευτικούς!

                                                                Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολική τάξη, σχολείο, θρανία, καρέκλες, πίνακας, μαυροπίνακας
Άμφισσα: Απάντηση της διευθύντριας σχετικά με την έξωση του Εσπερινού Γυμνασίου
«Όλα αυτά είναι αναληθή και συκοφαντικά και αυτοί που το έγραψαν κρύβονται πίσω από μια ανώνυμη καταγγελία»
Άμφισσα: Απάντηση της διευθύντριας σχετικά με την έξωση του Εσπερινού Γυμνασίου