Αναπληρωτές- αδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Βήμα-βήμα πως υποβάλλετε τα δικαιολογητικά σας στο ΟΠΣΥΔ
Η πρόσβαση στην καρτέλα «Επικαιροποίηση φακέλου»

Εγχειρίδιο για την υποβολή των δικαιολογητικών, ανάρτησε στην ιστοσελίδα του το ΟΠΣΥΔ.

Οπως αναφέρει μεταξύ άλλων, η δυνατότητα υποβολής αιτημάτων επικαιροποίησης δίνεται μόνο σε όσους έχουν υποβάλει αίτηση στο ΑΣΕΠ για τις προκηρύξεις 1ΓE/2023, 2ΓE/2023 που αφορούν στην ένταξη στους πίνακες Γενικής Εκπαίδευσης. Η πρόσβαση στην καρτέλα «Επικαιροποίηση φακέλου» γίνεται με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ του υποψηφίου, διαφορετικά εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα:

οπσυδ

Δείτε το Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ελάφια
Τα ελάφια της Νάρα: Πώς η ανθρώπινη παρουσία τα ωφελεί
Σε πολλές χώρες, η αυξημένη τουριστική κίνηση προκαλεί προβλήματα και οι αρχές προσπαθούν να την περιορίσουν με αυστηρά μέτρα. Στη Νάρα της Ιαπωνίας,...
Τα ελάφια της Νάρα: Πώς η ανθρώπινη παρουσία τα ωφελεί
βιβλία
Μιλάς σωστά ελληνικά; Οι παγίδες των λέξεων που μπερδεύουν ακόμη και τους γνώστες
«Υπέρ» ή «κατά», «εναντίον» ή «έναντι», «προτού» ή «πριν»; Μικρές γλωσσικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στον σωστό λόγο.
Μιλάς σωστά ελληνικά; Οι παγίδες των λέξεων που μπερδεύουν ακόμη και τους γνώστες
μπριζολα
Μπριζόλες με ντοματίνια και βαλσαμικό: μια συνταγή γεμάτη άρωμα και γεύση
Η κλασική μπριζόλα ανανεώνεται με τη γλυκόξινη ισορροπία του βαλσαμικού και τη φρεσκάδα των ντοματινιών, σε ένα πιάτο που εντυπωσιάζει
Μπριζόλες με ντοματίνια και βαλσαμικό: μια συνταγή γεμάτη άρωμα και γεύση