aksiologisi
Διαδικτυακή σύσκεψη το Σάββατο 11 Μαρτίου με θέμα: «Απεργία – αποχή για την ατομική αξιολόγηση- Ερωτήσεις και απαντήσεις για προβληματισμούς που έρχονται»

Το Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ σε καλεί στη διαδικτυακή σύσκεψη που διοργανώνει το Σάββατο 11/3/2023 με θέμα: « Απεργία – αποχή για την ατομική αξιολόγηση- Ερωτήσεις και απαντήσεις για προβληματισμούς που έρχονται» στις 18:00 μέσω zoom στο link:

https://us02web.zoom.us/j/82924577121?pwd=NnJXWjdtL1hMeW5wQy9z K2tBeCtGdz09

Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ υπενθυμίζει ότι η αποχή των εκπαιδευτικών από συγκεκριμένα καθήκοντα προβλέπεται από τις διατάξεις του ν.1264/1982, όπως αυτές έχουν ερμηνευτεί από τα αρμόδια Δικαστήρια (όλως ενδεικτικώς Δ.Εφ. 486/1995 κ.α.) και συνιστά απολύτως νόμιμη, συνταγματικά κατοχυρωμένη μορφή συνδικαλιστικής δράσης, αναγνωριζόμενη ως μορφή απεργίας η οποία καλύπτει τους/τις συμμετέχοντες/ουσες από κάθε πειθαρχική ευθύνη.

Η απεργία – αποχή της ΠΟΣΕΕΠΕΑ καλύπτει σε όλες τις φάσεις -τους/τις συναδέλφους από όλα τα εξωδιδακτικά καθήκοντα που σχετίζονται με την ατομική αξιολόγηση όπως από τη συνάντηση με τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης, την ενημέρωσης της Ψηφιακής Πλατφόρμας, την κατάθεση έκθεσης ατομικής αυτοαξιολόγησης κλπ.

-Προκειμένου να καλυφθούν όλοι/ες οι συνάδελφοι κατά τη φάση της παρατήρησης της διδασκαλίας (καταρχάς οι δύο δειγματικές από τους Συμβούλους Εκπαίδευσης), το Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ έχει ήδη προκηρύξει στάσεις εργασίας για όσο διάστημα διαρκούν αυτές οι διαδικασίες και για όλο το Μάρτιο.

Συνάδελφοι, ο αγώνας για την αποτροπή της εφαρμογής της αντιδραστικής αξιολόγησης που επιχειρεί να επιβάλλει η κυβέρνηση συνεχίζεται, κλιμακώνεται και θα είναι νικηφόρος. Το Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ θα αποφασίζει όλες τις απαιτούμενες δράσεις, θα ενημερώνει άμεσα τα μέλη ΕΕΠ- ΕΒΠ, θα τους δίνει κατευθύνσεις, ώστε να μην υλοποιηθούν τα σχέδια της Κυβέρνησης. Τη μάχη θα τη δώσουμε οργανωμένα, συλλογικά, μαζικά και μαχητικά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αυτοκίνητο
Το επάγγελμα με μισθό έως 12.000 ευρώ το μήνα
Η έλλειψη οδηγών φορτηγών στις ΗΠΑ και σε πολλές χώρες του κόσμου έχει δημιουργήσει μία μοναδική κατάσταση: εταιρείες μεταφορών προσφέρουν μισθούς...
Το επάγγελμα με μισθό έως 12.000 ευρώ το μήνα
τροχαιο
Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο - Αγκαλιά στο μπροστινό κάθισμα το είχε η μητέρα
Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο – Σοβαρά τραυματισμένη η μητέρα
Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο - Αγκαλιά στο μπροστινό κάθισμα το είχε η μητέρα