aksiologisi
Διαδικτυακή σύσκεψη το Σάββατο 11 Μαρτίου με θέμα: «Απεργία – αποχή για την ατομική αξιολόγηση- Ερωτήσεις και απαντήσεις για προβληματισμούς που έρχονται»

Το Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ σε καλεί στη διαδικτυακή σύσκεψη που διοργανώνει το Σάββατο 11/3/2023 με θέμα: « Απεργία – αποχή για την ατομική αξιολόγηση- Ερωτήσεις και απαντήσεις για προβληματισμούς που έρχονται» στις 18:00 μέσω zoom στο link:

https://us02web.zoom.us/j/82924577121?pwd=NnJXWjdtL1hMeW5wQy9z K2tBeCtGdz09

Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ υπενθυμίζει ότι η αποχή των εκπαιδευτικών από συγκεκριμένα καθήκοντα προβλέπεται από τις διατάξεις του ν.1264/1982, όπως αυτές έχουν ερμηνευτεί από τα αρμόδια Δικαστήρια (όλως ενδεικτικώς Δ.Εφ. 486/1995 κ.α.) και συνιστά απολύτως νόμιμη, συνταγματικά κατοχυρωμένη μορφή συνδικαλιστικής δράσης, αναγνωριζόμενη ως μορφή απεργίας η οποία καλύπτει τους/τις συμμετέχοντες/ουσες από κάθε πειθαρχική ευθύνη.

Η απεργία – αποχή της ΠΟΣΕΕΠΕΑ καλύπτει σε όλες τις φάσεις -τους/τις συναδέλφους από όλα τα εξωδιδακτικά καθήκοντα που σχετίζονται με την ατομική αξιολόγηση όπως από τη συνάντηση με τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης, την ενημέρωσης της Ψηφιακής Πλατφόρμας, την κατάθεση έκθεσης ατομικής αυτοαξιολόγησης κλπ.

-Προκειμένου να καλυφθούν όλοι/ες οι συνάδελφοι κατά τη φάση της παρατήρησης της διδασκαλίας (καταρχάς οι δύο δειγματικές από τους Συμβούλους Εκπαίδευσης), το Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ έχει ήδη προκηρύξει στάσεις εργασίας για όσο διάστημα διαρκούν αυτές οι διαδικασίες και για όλο το Μάρτιο.

Συνάδελφοι, ο αγώνας για την αποτροπή της εφαρμογής της αντιδραστικής αξιολόγησης που επιχειρεί να επιβάλλει η κυβέρνηση συνεχίζεται, κλιμακώνεται και θα είναι νικηφόρος. Το Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ θα αποφασίζει όλες τις απαιτούμενες δράσεις, θα ενημερώνει άμεσα τα μέλη ΕΕΠ- ΕΒΠ, θα τους δίνει κατευθύνσεις, ώστε να μην υλοποιηθούν τα σχέδια της Κυβέρνησης. Τη μάχη θα τη δώσουμε οργανωμένα, συλλογικά, μαζικά και μαχητικά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέες θέσεις για Πιστοποιημένους εκπαιδευτές Ενηλίκων - Ξεκινάτε 5 ή 8/1 και πληρώνεστε άμεσα

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ierarxes.jpg
Τριών Ιεραρχών 2026: Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία και τα φροντιστήρια
Εορτή των Τριών Ιεραρχών: Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας - Τι ισχύει για τα φροντιστήρια
Τριών Ιεραρχών 2026: Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία και τα φροντιστήρια
φυλακές
Ανήλικοι κρατούμενοι: Η ανησυχητική άνοδος και οι επικίνδυνες συνθήκες στις φυλακές
Νομικοί και σωφρονιστικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη μεταχείριση των ανηλίκων μέσα στο σωφρονιστικό σύστημα – Τι δείχνουν τα επίσημα...
Ανήλικοι κρατούμενοι: Η ανησυχητική άνοδος και οι επικίνδυνες συνθήκες στις φυλακές