αιγαλεω
Κλείνει ένα δημόσιο σχολείο και επεκτείνεται ένα Ιδιωτικό - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών την Παρασκευή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία στο Αιγάλεω - Επί ποδός οι γονείς

Με ομοφωνία το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Αιγάλεω αποφάσισε και καλεί τους Συλλόγους Γονέων όλων των σχολείων του Δήμου, τους γονείς, τους συλλόγους εκπαιδευτικών, τους βουλευτές , τους επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων, τους δημοτικούς συμβούλους, τους φορείς και τους συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, καθώς και το γονεϊκό κίνημα της Περιφέρειας Αττικής, σε Κινητοποίηση/Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εσωτερικών την Παρασκευή 10/2/2023 και ώρα 9.00π.μ.

«Ο εμπαιγμός των μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών πρέπει να τελειώσει εδώ! Καλούμε την Πολιτεία, τα αρμόδια Υπουργεία να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους» αναφέρουν και προσθέτουν:

Εν έτει 2023 στον Δήμο Αιγάλεω:

▪️ Κλείνει ένα Δημόσιο σχολείο με  ευθύνες τόσο της  Διοίκησης του  Δήμου Αιγάλεω , όσο και των αρμόδιων Υπουργείων και επεκτείνεται ένα Ιδιωτικό. Τραγική συνέπεια: 90 μαθητές μένουν στον δρόμο στο μέσο της σχολικής χρονιάς! 

▪️Για 4η σχολική χρονιά, 4 σχολικά συγκροτήματα που έχουν χαρακτηριστεί σεισμόπληκτα δεν επισκευάζονται, δεν αποκαθίσταται, με κίνδυνο την ασφάλεια των παιδιών στις "προσωρινές λύσεις" και εμποδίζοντας την ομαλή εκπαιδευτική διαδικασία! 

▪️ Ειδικά σχολεία σε κτήρια και συνθήκες μη κατάλληλες , 8 τον αριθμό στον Δήμο Αιγάλεω , αναζητούν επίσης κτηριακές αναβαθμίσεις και αποκαταστάσεις! Άμεσα! 

Κάντε τις δεσμεύσεις σας επιτέλους ΕΡΓΑ! 

Όλοι οι μαθητές του Δήμου Αιγάλεω δικαιούνται επαρκή και ασφαλή σχολική στέγη! 

Και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο!

Ενωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Αιγάλεω

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αλέξης Χαρίτσης
Χαρίτσης σε Μητσοτάκη για ακρίβεια: «Συγχαρητήρια, 7 στα 10 νοικοκυριά δηλώνουν ότι μειώθηκε το εισόδημά τους»
«Το μόνο καινούριο που ακούσαμε από τον κ. Μητσοτάκη είναι ότι δίνει μάχη κατά των πολυεθνικών κολοσσών! Ποιος; Ο κ. Μητσοτάκης! Εντάξει, κάπου...
Χαρίτσης σε Μητσοτάκη για ακρίβεια: «Συγχαρητήρια, 7 στα 10 νοικοκυριά δηλώνουν ότι μειώθηκε το εισόδημά τους»
Αρεταίειο-ΕΚΠΑ
ΕΚΠΑ: Εγκαινιάστηκε το πρώτο χειρουργικό ρομποτικό σύστημα σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Ελλάδας
ΕΚΠΑ - Αρεταίειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο: Εγκαινιάστηκε το πρώτο χειρουργικό ρομποτικό σύστημα σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Ελλάδας
ΕΚΠΑ: Εγκαινιάστηκε το πρώτο χειρουργικό ρομποτικό σύστημα σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Ελλάδας