Κακοκαιρία Φίλιππος
@Intime PA
Για τη μετακίνηση των οχημάτων τόσο μέσα στο Οροπέδιο Λασιθίου όσο και στο δρόμο προς την περιοχή, απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων

Συνεχίζεται η επέλαση της «Barbara» στο Οροπέδιο Λασιθίου για τρίτο 24ωρο. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη, το χιόνι φτάνει μέσα στα χωριά του Οροπεδίου Λασιθίου τους σαράντα πόντους, ενώ στα πιο ορεινά σημεία ξεπερνά το ένα μέτρο.

«Τα εκχιονιστικά μηχανήματα του δήμου και ένα μεγάλο εκχιονιστικό με αλάτι που έστειλε η Περιφέρεια Κρήτης είναι επί ποδός, καθώς η χιονόπτωση συνεχίζεται και κατά διαστήματα είναι έντονη», σημείωσε ο κ. Στεφανάκης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι η θερμοκρασία από χθες είναι πολύ χαμηλή.

Για τη μετακίνηση των οχημάτων τόσο μέσα στο Οροπέδιο Λασιθίου όσο και στο δρόμο προς την περιοχή, απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, ενώ συνιστάται προς τους πολίτες οι μετακινήσεις τους να περιοριστούν στις απολύτως απαραίτητες.

Σύμφωνα με τον κ. Στεφανάκη, τα σχολεία του δήμου, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, θα παραμείνουν και αύριο κλειστά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

xylodarmos
Χανιά: Καθηγητής δέχθηκε άγρια επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές μέσα στο σχολείο
Ποιος προστατεύει στην πράξη τον εκπαιδευτικό όταν το σχολείο μετατρέπεται σε χώρο κινδύνου;
Χανιά: Καθηγητής δέχθηκε άγρια επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές μέσα στο σχολείο
ΤΣΙΑΚΟΥΜΗΣ
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 66 ετών, ο Παναγιώτης Τσιακούμης, σχολικός σύμβουλος Θεολόγων
Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, στις 10:30 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 66 ετών, ο Παναγιώτης Τσιακούμης, σχολικός σύμβουλος Θεολόγων
tiropita
Τυρόπιτα-εξπρές στην τοστιέρα: Σπιτική συνταγή έτοιμη σε 15 λεπτά
Όταν ο χρόνος πιέζει αλλά η ανάγκη για ένα σπιτικό και θρεπτικό σνακ παραμένει, η τυρόπιτα στην τοστιέρα αποτελεί μια εξαιρετικά πρακτική επιλογή.
Τυρόπιτα-εξπρές στην τοστιέρα: Σπιτική συνταγή έτοιμη σε 15 λεπτά