Επιμόρφωση Β2 επιπέδου ΤΠΕ: Αιτήσεις και εγγραφές εκπαιδευτικών στα προγράμματα
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Συμμετοχή εκπαιδευτικών στη δεύτερη περίοδο επιμόρφωσης Β2 επιπέδου ΤΠΕ – Εγγραφές επιμορφούμενων

Γίνεται γνωστό πως ολοκληρώθηκε η Β΄ Φάση υποβολής αιτήσεων από εκπαιδευτικούς για συμμετοχή στα προγράμματα της δεύτερης περιόδου επιμόρφωσης Β2 επιπέδου ΤΠΕ και οι διαδικασίες συμπλήρωσης προγραμμάτων που αρχικά δεν είχαν λάβει ικανό αριθμό αιτήσεων για να υλοποιηθούν.

Συγκροτήθηκαν συνολικά 370 επιμορφωτικά προγράμματα στα οποία θα συμμετάσχουν 4.857 εκπαιδευτικοί όλων των κλάδων και ειδικοτήτων από όλη την Ελλάδα.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση να ενημερωθούν σχετικά με την τελική κατάσταση της συμμετοχής τους, μέσω του Πληροφοριακού συστήματος (MIS) της Πράξης, στη διεύθυνση https://e-pimorfosi.cti.gr/mis (επιλογή: «Αίτηση Επιμόρφωσης -> Προβολή Αίτησης - Β Φάση», με χρήση των κωδικών τους). Οι επιτυχόντες, θα πρέπει να εγγραφούν στο πρόγραμμά τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν τα μαθήματα που θα διεξαχθούν το διάστημα Μαρτίου – Ιουνίου 2023.

Στο επόμενο διάστημα, θα κληθούν τα ΚΣΕ να επικοινωνήσουν με τους επιτυχόντες στα προγράμματά τους εκπαιδευτικούς, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις εγγραφές τους σε αυτά.

Η επιμόρφωση Β2 επιπέδου ΤΠΕ συνιστά «Προχωρημένη Επιμόρφωση για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη» και υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στην Διδακτική Πράξη (Επιμόρφωση Β’ επιπέδου ΤΠΕ)/ Β΄ κύκλος», https://e-pimorfosi.cti.gr/, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού – Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, ΕΣΠΑ 2014-2020) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: Το πλάνο διορισμών εκπαιδευτικών 2026-2027 και η εφαρμογή του EduPlan
Πώς το EduPlan αλλάζει τους διορισμούς εκπαιδευτικών - Η επίσημη απάντηση της Σοφίας Ζαχαράκη στη Βουλή
Σοφία Ζαχαράκη: Το πλάνο διορισμών εκπαιδευτικών 2026-2027 και η εφαρμογή του EduPlan
panelladikes-exetaseis-taxi-neo-1440x564_c.jpg
20.000 λιγότερες αιτήσεις στον ΑΣΕΠ για την εκπαίδευση: Ένα ηχηρό μήνυμα που δεν πρέπει να αγνοηθεί
Οι 20.000 λιγότερες αιτήσεις ίσως να είναι η πιο ηχηρή προειδοποίηση που έχει λάβει η εκπαιδευτική πολιτική τα τελευταία χρόνια.
20.000 λιγότερες αιτήσεις στον ΑΣΕΠ για την εκπαίδευση: Ένα ηχηρό μήνυμα που δεν πρέπει να αγνοηθεί