Thumbnail
«Θα παρθούν οι αποφάσεις σε ό,τι αφορά την εργασία και τα σχολεία» -Νέα σύσκεψη από τις 11:00 για τη λειτουργία των σχολεία

Για την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» στην Αττική μίλησε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, δηλώνοντας ότι «προσανατολιζόμαστε στο να μείνουν κλειστά τα σχολεία».

«Ό,τι προβλήματα υπάρχουν έως τώρα είναι περιορισμένα και οφείλονται στις άσκοπες μετακινήσεις από κάποιους που δεν εισάκουσαν την έκκληση. Για αυτό όποιος πρέπει να μετακινηθεί, ας το κάνει έχοντας μαζί του αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες» επισήμανε στον ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια, ο Στέλιος Πέτσας ανέφερε ότι «θα γίνει το συντονιστικό, θα έχουμε τη νεότερη ενημέρωση από τους μετεωρολόγους και από εκεί και πέρα θα παρθούν οι αποφάσεις σε ό,τι αφορά την εργασία και τα σχολεία».

«Το πιο πιθανό είναι να πάρουμε κάποιες αποφάσεις γιατί τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και το βράδυ. Προσανατολιζόμαστε στο να μείνουν κλειστά τα σχολεία», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, είχε πει ότι το απόγευμα θα ανακοινωθεί η απόφαση για το τι θα γίνει με τα σχολεία.

Νέα σύσκεψη για τη λειτουργία των σχολεία

Νέα συντονιστική σύσκεψη πραγματοποιείται από τις 11:00 το πρωί στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την εξέλιξη της κακοκαιρίας, ενώ αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων, αλλά και για το αν θα εφαρμοστεί τηλεργασία.

Μέχρι στιγμής δεν εντοπίζονται προβλήματα από την κακοκαιρία, η οποία σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα θα επηρεάσει σε πρώτη φάση την Εύβοια, τις βόρειες Σποράδες, τη Μαγνησία, τη Φθιώτιδα, την Βοιωτία και την Αττική.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

egkefalos_4.jpg
Ατμοσφαιρική ρύπανση: Ένας σοβαρός παράγοντας κινδύνου για βαριές παθήσεις του εγκεφάλου
Σύγχρονες επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι μπορεί να επηρεάσει καθοριστικά και τον εγκέφαλο.
Ατμοσφαιρική ρύπανση: Ένας σοβαρός παράγοντας κινδύνου για βαριές παθήσεις του εγκεφάλου
βουλη
Ξεκινά η Συνταγματική Αναθεώρηση με ατζέντα την άρση της μονιμότητας στο δημόσιο και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
Μονιμότητα και ιδιωτικά πανεπιστήμια: μεταρρύθμιση ή μετατόπιση ευθυνών;
Ξεκινά η Συνταγματική Αναθεώρηση με ατζέντα την άρση της μονιμότητας στο δημόσιο και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια