ΑΡΕΤΗ ΣΠΑΧΗ
«Το Υπουργείο δεν τιμά τα γράμματα, τα σχολεία, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς» λέει μεταξύ άλλων στον 98.4 η Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Αρετή Σπαχή.

Σε έκτακτη συνέλευση προχωρά την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου η ΕΛΜΕ Ηρακλείου με θέμα την κλιμάκωση κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών, εξαιτίας των άλυτων προβλημάτων στο χώρο της Εκπαίδευσης.

«Το Υπουργείο δεν τιμά τα γράμματα, τα σχολεία, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς» λέει μεταξύ άλλων στον 98.4 η Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Αρετή Σπαχή.

Βιβλία, κτιριακό, αξιολόγηση, εργασιακά φαίνεται ότι αποτελούν αιτία πολέμου για καθηγητές και δασκάλους, κατά την ίδια.

«Η ολομέτωπη επίθεση της κυβέρνησης και του κεφαλαίου στις κατακτήσεις και τα δικαιώματά μας επιβεβαιώνουν ότι για τους εργαζόμενους δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τη συλλογική οργάνωση, τη μαζική αντίσταση» αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου της ΕΛΜΕ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗ
Συντάξεις: «Αδιέξοδο» για χιλιάδες εκπαιδευτικούς η εξαγορά πλασματικών ετών
Πώς η καθυστερημένη ενημέρωση οδήγησε σε οικονομική εξόντωση – Αίτημα προς ΔΟΕ και ΑΔΕΔΥ για ανατροπή του καθεστώτος εξαγοράς
Συντάξεις: «Αδιέξοδο» για χιλιάδες εκπαιδευτικούς η εξαγορά πλασματικών ετών