σεξουαλική παρενόχληση
Την καταγγελία την έκανε η μητέρα της μαθήτριας, η οποία κατήγγειλε τον καθηγητή για την σεξουαλική παρενόχληση της κόρης της

Χθες το πρωί (27/01) η μητέρα μιας μαθήτριας σε σχολείο στην Πάτρα κατήγγειλε στον διευθυντή του σχολείου ότι η κόρη της έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από καθηγητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», η εξαγριωμένη μητέρα μετέβη στο Λύκειο στις 8 χθες το πρωί και κατήγγειλε τον εκπαιδευτικό, εξιστορώντας τα όσα της περιέγραψε η κόρη της.

Οπως είπε, την προηγούμενη μέρα η 17χρονη μαζί με συμμαθήτριά της κάθονταν και διάβαζαν Αγγλικά, εν ώρα διαλείμματος, όταν ο καθηγητής την πλησίασε, κοίταξε τι διάβαζε και της είπε: «Αγγλικά διαβάζεις; Γιατί εγώ ξέρω ότι… ‘‘φτιάχνεσαι’’ με Ρώσικα»

Ο υπαινιγμός προκάλεσε την έντονη αντίδραση της μαθήτριας, η οποία μάλιστα έβαλε τα κλάματα.

Ο διευθυντής του Λυκείου κάλεσε τον καθηγητή, ο οποίος αρνήθηκε τα πάντα και μάλιστα έβαλε τις φωνές και ισχυρίστηκε ότι και παλιότερα τον είχαν καταγγείλει και τελικά βγήκε «λευκός στην κοινωνία». Η διεύθυνση του σχολείου έχει κινηθεί αρμοδίως και οι όποιες εξελίξεις αναμένονται, πλέον, από Δευτέρα.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ntoyntoyka
Κάλεσμα σε πανεκπαιδευτική κινητοποίηση στην Κομοτηνή για τις διώξεις εκπαιδευτικών
Η Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου ζητά παύση πειθαρχικών διαδικασιών και εκφράζει αλληλεγγύη στους εκπαιδευτικούς του 1ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης
Κάλεσμα σε πανεκπαιδευτική κινητοποίηση στην Κομοτηνή για τις διώξεις εκπαιδευτικών
Δόμνα Μιχαηλίδου
Δόμνα Μιχαηλίδου για «Νταντάδες»: Σε 48 ώρες είχαμε 30.000 επισκέψεις στην πλατφόρμα
«Πάνω από 30.000 επισκέψεις στην πλατφόρμα για τις Νταντάδες της Γειτονιάς – Έως 46.000 ευρώ με το νέο “Ανακαινίζω” για ανακαίνιση και ιδιοκατοίκηση»
Δόμνα Μιχαηλίδου για «Νταντάδες»: Σε 48 ώρες είχαμε 30.000 επισκέψεις στην πλατφόρμα