ΚΕΔΑΣΥ Σάμου: Aπαλλάχθηκαν των κατηγοριών οι εκπαιδευτικοί
Απαλλάχθηκαν πλήρως οι εκπαιδευτικοί από το ΚΕΔΑΣΥ - Η ΕΔΕ έγινε μετά από καταγγελία γονέων που δεν συμφωνούσαν με γνωμάτευση του ΚΕΔΑΣΥ Σάμου

Απαλλάχθηκε πλήρως από κάθε κατηγορία η Διεπιστημονική Ομάδα του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) Σάμου, μετά την ολοκήρωση της ΕΔΕ.

Υπενθυμίζεται πως η ΕΔΕ πραγματοποιήθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου μετά από καταγγελία γονέων, τους οποίους δεν βρήκε σύμφωνους Γνωμάτευση του ΚΕΔΑΣΥ Σάμου που αφορούσε στο παιδί τους.  

Από την πλευρά του ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου είχε τοποθετηθεί και καταγγείλει τη συγκεκριμένη ΕΔΕ, ενώ στήριξε ολόπλευρα τη Διεπιστημονική Ομάδα του ΚΕΔΑΣΥ Σάμου, επισημαίνοντας πως τάσσεται υπέρ της ουσιαστικής αναβάθμισης όλων των δομών της Ειδικής Αγωγής, με όλα τα σύγχρονα επιστημονικά εργαλεία και χωρίς παρεμβάσεις στο έργο τους, με πρόθεση πάντα την υπεράσπιση και την προστασία των μορφωτικών δικαιωμάτων και των ψυχοσυναιθηματικών αναγκών των παιδιών. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων και Νηπιαγωγών Σάμου

Για την ΕΔΕ στις συναδέλφισσες από το ΚΕΔΑΣΥ

Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η ΕΔΕ σε βάρος των συναδελφισσών από το ΚΕΔΑΣΥ. Πλέον αναμένεται το αποτέλεσμα της ΕΔΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σύλλογός μας έχει τοποθετηθεί και καταγγείλει τη συγκεκριμένη ΕΔΕ ενώ στηρίζει ολόπλευρα τις συναδέλφισσες. Είμαστε υπέρ της ουσιαστικής αναβάθμισης όλων των δομών της Ειδικής Αγωγής, με όλα τα σύγχρονα επιστημονικά εργαλεία και χωρίς παρεμβάσεις στο έργο τους, με πρόθεση πάντα την υπεράσπιση και την προστασία των μορφωτικών δικαιωμάτων και των ψυχοσυναιθηματικών αναγκών των παιδιών.

Αναμένουμε τη δικαίωση των συναδελφισσών, τίποτα λιγότερο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα