Επιλογές Διευθυντών Σχολικών Μονάδων: Συμπληρωματικές οδηγίες για την καταχώριση υπηρεσίας
Αναφορικά με την καταχώριση υπηρεσίας σε εκπαιδευτικούς φορείς εκτός α/θμιας & β/θμιας εκπ/σης (π.χ. Τριτοβάθμια και Μεταδευτεροβάθμια Εκπαίδευση)

Συμπληρωματικές οδηγίες αναφορικά με την υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, για την καταχώριση υπηρεσίας σε εκπαιδευτικούς φορείς εκτός Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (π.χ. Τριτοβάθμια και Μεταδευτεροβάθμια Εκπαίδευση), εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις οδηγίες:

1. Υπηρετήσεις σε εκπαιδευτικούς φορείς εκτός της α/θμιας-β/θμιας εκπ/σης (π.χ. Α.Ε.Ι. ή Σχολή Αγροφυλάκων) που δεν προσμετρώνται στην Διδακτική Υπηρεσία και έχουν πραγματοποιηθεί προ του Διορισμού του Υποψηφίου στην α/θμια-β/θμια Εκπ/ση καταχωρούνται στους Πίνακες Ε ή ΣΤ (ανάλογα με το αν πρόκειται για υπηρετήσεις ωρομισθίου ή όχι). Κατά την καταχώρηση, στο πεδίο της βαθμίδας εκπαίδευσης, οι υποψήφιοι έχουν την δυνατότητα και οφείλουν να δηλώσουν την επιλογή «Εκτός Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ».

Α2. Υπηρετήσεις σε εκπαιδευτικούς φορείς εκτός της α/θμιας-β/θμιας εκπ/σης, που δεν προσμετρώνται στην Διδακτική Υπηρεσία και έχουν πραγματοποιηθεί μετά το Διορισμό του Υποψηφίου στην α/θμια-β/θμια Εκπ/ση καταχωρούνται

α) στον Πίνακα Ε εφόσον δεν ανήκουν σε φορείς του Υ.ΠΑΙ.Θ. ή

β) στον πίνακα Δ εφόσον ανήκουν σε φορείς του Υ.ΠΑΙ.Θ. (θεωρείται ότι εμπίπτουν στην διάταξη 33,3,ε,εστ του νόμου και μοριοδοτούνται και στην Διοικητική-Υποστηρικτική Εμπειρία). Κατά την καταχώρηση, στο πεδίο της βαθμίδας εκπαίδευσης αυτών των υπηρετήσεων, οι υποψήφιοι οφείλουν να δηλώσουν την βαθμίδα εκπαίδευσης από την οποία αποσπάστηκαν στο φορέα.

Β1. Οι υπηρετήσεις σε φορείς Μεταδευτεροβάθμιας Εκπ/σης που προσμετρώνται στην Διδακτική Υπηρεσία (κατά τα προβλεπόμενα στο 4 στ άρθρο του νόμου) και έχουν πραγματοποιηθεί προ του Διορισμού του Υποψηφίου στην α/θμια-β/θμια Εκπ/ση καταχωρούνται στους Πίνακες Α, Β ή Δ (ανάλογα με το αν πρόκειται για υπηρετήσεις ωρομισθίου ή αν προσμετρώνται και στην Διοικητική-Υποστηρικτική Εμπειρία). Κατά την καταχώρηση, στο πεδίο της βαθμίδας εκπαίδευσης, οι υποψήφιοι έχουν την δυνατότητα και οφείλουν να δηλώσουν την επιλογή «Εκτός Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ».

Β2. Οι υπηρετήσεις σε φορείς Μεταδευτεροβάθμιας Εκπ/σης που προσμετρώνται στην Διδακτική Υπηρεσία (κατά τα προβλεπόμενα στο 4.στ.στγ άρθρο του νόμου) και έχουν πραγματοποιηθεί μετά το Διορισμό του Υποψηφίου στην α/θμια-β/θμια Εκπ/ση καταχωρούνται στον Πίνακα Β ή Δ (ανάλογα με το αν προσμετρώνται και για Διοικητική- Υποστηρικτική Εμπειρία ή όχι). Κατά την καταχώρηση, στο πεδίο της βαθμίδας εκπαίδευσης, οι υποψήφιοι έχουν την δυνατότητα και οφείλουν να δηλώσουν την βαθμίδα εκπαίδευσης από την οποία αποσπάστηκαν στο σχετικό Ίδρυμα.

Παραδείγματα:

Υπηρέτηση προ διορισμού σε Σχολή Αστυφυλάκων: κατηγορία Α1 – πίνακας Ε
Υπηρέτηση μετά διορισμού με απόσπαση σε Σχολή του Υπ. Εργασίας: κατηγορία Α2 – πίνακας Ε
Υπηρέτηση μετά διορισμού με απόσπαση σε Α.Ε.Ι.: κατηγορία Α2 – πίνακας Δ
Υπηρέτηση προ διορισμού ως ωρομίσθιος σε Α.Ε.Ι. : κατηγορία Α1 – πίνακας ΣΤ
Υπηρέτηση προ διορισμού σε ΙΕΚ ως ωρομίσθιος: κατηγορία Β1 – πίνακας Α
Υπηρέτηση προ διορισμού σε ΙΕΚ ως Δ/ΝΤΗΣ: κατηγορία Β1 – πίνακας Δ
Υπηρέτηση μετά διορισμού σε ΙΕΚ ως ΥΔ/ΝΤΗΣ: κατηγορία Β2 – πίνακας Δ
Υπηρέτηση μετά διορισμού σε σχολή του ΟΑΕΔ: κατηγορία Β2 – πίνακας Β

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής με το χαμηλότερο κόστος από ΑΕΙ - 50 ευρώ εγγραφή έως 25-9

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ύλη, Προετοιμασία, Ειδικότητες, παλιά θέματα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - με μόνο 65 ευρώ εγγραφή

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

stamatis_kraounakis
Σταμάτης Κραουνάκης για ΣΥΡΙΖΑ: «Την επόμενη ημέρα θα τα βρουν μια χαρά»
«Δεν είναι αριστερά αυτό. Έχει ξεκατινιαστεί το σύστημα» είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ
Σταμάτης Κραουνάκης για ΣΥΡΙΖΑ: «Την επόμενη ημέρα θα τα βρουν μια χαρά»
apple-books_foto_education.jpg
Εκπαιδευτικοί: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συνδικαλιστές δέχονται πειθαρχική δίωξη»
Συμπαράσταση στους διωκόμενους εκπαιδευτικούς της  Γ. Καββαδία και Ν. Χατζηανδρέου της ΕΛΜΕ Πειραιά και στην Ελένη Παπασταύρου
Εκπαιδευτικοί: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συνδικαλιστές δέχονται πειθαρχική δίωξη»