Κιβωτός του Κόσμου
Μαρτυρία εκπαιδευτικού για την Κιβωτό του Κόσμου: «Κάτι δεν πήγαινε καλά, δεν εμφανίστηκε κανένας πατέρας Αντώνιος»

Για παιδιά που ήταν αφημένα στην τύχη τους στην Κιβωτό του Κόσμου μίλησε φιλόλογος, η οποία υπήρξε εθελόντρια της δομής του Κολωνού.

«Διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε καμία δομή. Τα παιδιά δεν ήταν σε καλή κατάσταση, μη συνεργάσιμα. Μπροστά μου δεν εμφανίστηκε κανένας πατέρας Αντώνιος. Υπήρχε μόνο μία θυρωρός, ας την πω έτσι, κι ένας κύριος 35 χρονών, ο οποίος με κατεύθυνε» δήλωσε στο Mega η κ. Ράνια.

«Δεν θυμάμαι να πέρασα από καμία συνέντευξη. Υπήρχε μία αδιαφορία εκεί μέσα. Θυμάμαι μόνο μία θυρωρό, η οποία δεν ξέρω τι ρόλο έπαιζε. Ήταν απρόσωπο το κλίμα. Υπήρχε μία δυσκαμψία στην Κιβωτό, ένα αρνητικό κλίμα για εμάς που προσφέραμε τόσα πολλά εκεί» επισήμανε.

Η πρώην εθελόντρια υποστήριξε ότι από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, ενώ το αίσθημα της απογοήτευσης ήταν έντονο.

«Πήγαινα σχεδόν κάθε μεσημέρι να κάνω μαθήματα στα παιδιά. Δεν υπήρχε κανένας να κατευθύνει το όλο σύστημα. Ήταν όλα αφημένα στη μοίρα τους. Είχα παρατηρήσει ότι τα παιδιά ήταν αφημένα εντελώς στην τύχη. Ένιωσα τρομερή απογοήτευση, γιατί πήγα να προσφέρω» ανέφερε.

Στη συνέχεια, είπε πως «το κλίμα ήταν δύσοσμο. Όταν το έλεγα σε κάποιους γνωστούς μου μού έλεγαν «έλα, τι λες;». Εγώ είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ο πατέρας Αντώνιος δεν μας κάλεσε ποτέ να μας πει κάτι, να μας συγχαρεί για το έργο μας. Τα παιδιά ήταν αφημένα στη μοίρα τους. Δεν ήθελαν καν να κάνουμε μάθημα. Προσπαθούσα να κάνω εκπαιδευτικό έργο και μόνο αυτό δεν γινόταν».

Η πρώην εθελόντρια ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε είδε τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πέθανε ο εκπαιδευτικός Γιώργος Πετρόπουλος
Τραγωδία: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 55 του ο εκπαιδευτικός Γιώργος Πετρόπουλος
Συγκλονίζει ο αιφνίδιος θάνατος του καθηγητή Γιώργου Πετρόπουλου - Το συγκλονιστικό «αντίο» εκπαιδευτικών και μαθητών
Τραγωδία: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 55 του ο εκπαιδευτικός Γιώργος Πετρόπουλος
Μετρο
Μετρό-μαμούθ αλλάζει την Αθήνα: Η Γραμμή 4 προχωρά και υπόσχεται ανάσα στο κυκλοφοριακό
Σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι εργασίες και πώς η νέα γραμμή του Μετρό φιλοδοξεί να αλλάξει τις καθημερινές μετακινήσεις στην πρωτεύουσα
Μετρό-μαμούθ αλλάζει την Αθήνα: Η Γραμμή 4 προχωρά και υπόσχεται ανάσα στο κυκλοφοριακό
Χάρης Δούκας, Δήμαρχος Αθηναίων
Δήμος Αθηναίων: Το «στοίχημα» Δούκα για Διπλή Ανάπλαση και τα 160 εκατ. στα σχολεία
Δήμος Αθηναίων: «Πέρασε» ο προϋπολογισμός του 2026 – Το ρεκόρ των 160 εκατομμυρίων για τα σχολεία
Δήμος Αθηναίων: Το «στοίχημα» Δούκα για Διπλή Ανάπλαση και τα 160 εκατ. στα σχολεία
Αγρότες σε μπλόκο σε εθνική οδό
«Πόλεμος» στα μπλόκα: Οι αγρότες καταγγέλλουν την κυβέρνηση για «τεχνητή» ταλαιπωρία οδηγών
«Η κυβέρνηση κλείνει τους δρόμους και ταλαιπωρεί τον λαό» - Προκλητικές χρεώσεις διοδίων σε οδηγούς για παρακάμψεις που... δεν υπάρχουν
«Πόλεμος» στα μπλόκα: Οι αγρότες καταγγέλλουν την κυβέρνηση για «τεχνητή» ταλαιπωρία οδηγών