Gadjo Dilo
Νέα ημερομηνία της φιλανθρωπικής συναυλίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

H συναυλία που διοργανώνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με τους Gadjo Dilo για την αγορά Σχολικού Μεταφοράς ΑμεΑ για το φιλανθρωπικό σωματείο ΕΡΜΗΣ, θα πραγματοποιηθεί τελικά τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 στο Christmas Theater (Λεωφ. Βεϊκου 137, Γαλάτσι).

Δεδομένου του νέου χώρου διεξαγωγής της συναυλίας υπάρχει η δυνατότητα να αγοραστούν επιπλέον εισιτήρια μέσω της πλατφόρμας www.ticketmaster.gr. Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται σε 10€ (κανονικό) και 5€ (Φοιτητικό, Ανέργων, Μαθητικό, Άνω των 65).

Gadjo Dilo

Όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, αυτά ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία. Στην περίπτωση που οι αγοραστές δεν έχουν το εισιτήριο, μπορούν να το προμηθευτούν εκ νέου από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΟΠΑ ([email protected]) καθώς έχουν κρατηθεί τα ονόματα στα οποία εκδόθηκαν τα εισιτήρια.

Τα έσοδα από τα εισιτήρια της συναυλίας θα διατεθούν από το ΟΠΑ για την αγορά Σχολικού Μεταφοράς ΑμεΑ του φιλανθρωπικού σωματείου ΕΡΜΗΣ.

Χορηγοί της συναυλίας: Genesis Pharma, Ok Anytime! Market, Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ΑΙΓΕΑΣ, Ατλαντική Ένωση, φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ και ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε.

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ, 2ο Πρόγραμμα 103,7, ΑΘΗΝΑ 9,84, Η Ναυτεμπορική, ΣΤΑΣΥ, in.gr, ot.gr, Athens Voice, clickatlife.gr, deBop.gr, Earth View, Ipop. gr, Gova Stileto.gr, Neolaia.gr, Pagenews.gr, Zougla. gr.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες ΕΡΜΗΣ είναι Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες, Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (www.somatioermis.gr), με το οποίο συνεργαζόμαστε και προγραμματίζουμε κοινές δράσεις και  εκδηλώσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση τόσο της κοινότητας του ΟΠΑ όσο και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου σε θέματα Αναπηρίας.

Οι Gadjo Dilo παντρεύουν την jazz παράδοση, εμπνευσμένοι από τον θρυλικό κιθαρίστα της gypsy swing Django Reinhardt, με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια κυρίως της σκηνής του '50 και '60, δημιουργώντας το δικό τους μοναδικό μουσικό στυλ, το "Manouche De Grec". Με αφετηρία τους δύο αυτούς μουσικούς πολιτισμούς και με πειραματισμούς πάνω σε μεταγενέστερους ήχους της jazz, το συγκρότημα παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με έντονο το "Ελληνικό" στοιχείο αλλά και με αναφορές στα αμερικανικά jazzstandards και τα γαλλικά τραγούδια του μεσοπολέμου. 

Για περισσότερες διευκρινήσεις, απευθυνθείτε:

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Τηλ.: +30 210 8203216, +30 210 8203218

E-mail: [email protected]

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τσίπρας
Αλέξης Τσίπρας στο Ηράκλειο: Επαφές με αναπληρωτές εκπαιδευτικούς πριν τη παρουσίαση της «Ιθάκης»
Στο επίκεντρο των συζητήσεων η Παιδεία και τα προβλήματα των αναπληρωτών
Αλέξης Τσίπρας στο Ηράκλειο: Επαφές με αναπληρωτές εκπαιδευτικούς πριν τη παρουσίαση της «Ιθάκης»
γιατ
Επίθεση Άδωνι Γεωργιάδη στη γιατρό που ξέσπασε μετά από 5ήμερη εφημερία
Η γιατρός έκανε λόγο για απάνθρωπες συνθήκες εργασίας χωρίς χρόνο για ανάπαυση ή σίτιση, επισημαίνοντας το ψυχικό βάρος της διαρκούς ετοιμότητας
Επίθεση Άδωνι Γεωργιάδη στη γιατρό που ξέσπασε μετά από 5ήμερη εφημερία
γενιδ
Ανακατατάξεις στη ΓΣΕΕ: Ο Νίκος Φωτόπουλος παραχωρεί τη θέση του στον Κώστα Γενιδούνια
ΓΣΕΕ: Παραίτηση από τον Νίκο Φωτόπουλο για να εισέλθει στο Δ.Σ. ο Κώστας Γενιδούνιας
Ανακατατάξεις στη ΓΣΕΕ: Ο Νίκος Φωτόπουλος παραχωρεί τη θέση του στον Κώστα Γενιδούνια
sxoli-monimon-ipaksiomatikon-aeroporias
Καταγγελία εκπαιδευτικών για «μπλόκο» των αποφοίτων ΕΠΑΛ στις Σχολές Αξιωματικών το 2027
Στα «κάγκελα» οι εκπαιδευτικοί των ΕΠΑΛ – Ζητούν άμεση ανακατανομή των ποσοστών εισαγωγής
Καταγγελία εκπαιδευτικών για «μπλόκο» των αποφοίτων ΕΠΑΛ στις Σχολές Αξιωματικών το 2027