Gadjo Dilo
Νέα ημερομηνία της φιλανθρωπικής συναυλίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

H συναυλία που διοργανώνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με τους Gadjo Dilo για την αγορά Σχολικού Μεταφοράς ΑμεΑ για το φιλανθρωπικό σωματείο ΕΡΜΗΣ, θα πραγματοποιηθεί τελικά τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 στο Christmas Theater (Λεωφ. Βεϊκου 137, Γαλάτσι).

Δεδομένου του νέου χώρου διεξαγωγής της συναυλίας υπάρχει η δυνατότητα να αγοραστούν επιπλέον εισιτήρια μέσω της πλατφόρμας www.ticketmaster.gr. Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται σε 10€ (κανονικό) και 5€ (Φοιτητικό, Ανέργων, Μαθητικό, Άνω των 65).

Gadjo Dilo

Όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, αυτά ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία. Στην περίπτωση που οι αγοραστές δεν έχουν το εισιτήριο, μπορούν να το προμηθευτούν εκ νέου από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΟΠΑ ([email protected]) καθώς έχουν κρατηθεί τα ονόματα στα οποία εκδόθηκαν τα εισιτήρια.

Τα έσοδα από τα εισιτήρια της συναυλίας θα διατεθούν από το ΟΠΑ για την αγορά Σχολικού Μεταφοράς ΑμεΑ του φιλανθρωπικού σωματείου ΕΡΜΗΣ.

Χορηγοί της συναυλίας: Genesis Pharma, Ok Anytime! Market, Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ΑΙΓΕΑΣ, Ατλαντική Ένωση, φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ και ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε.

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ, 2ο Πρόγραμμα 103,7, ΑΘΗΝΑ 9,84, Η Ναυτεμπορική, ΣΤΑΣΥ, in.gr, ot.gr, Athens Voice, clickatlife.gr, deBop.gr, Earth View, Ipop. gr, Gova Stileto.gr, Neolaia.gr, Pagenews.gr, Zougla. gr.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες ΕΡΜΗΣ είναι Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες, Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (www.somatioermis.gr), με το οποίο συνεργαζόμαστε και προγραμματίζουμε κοινές δράσεις και  εκδηλώσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση τόσο της κοινότητας του ΟΠΑ όσο και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου σε θέματα Αναπηρίας.

Οι Gadjo Dilo παντρεύουν την jazz παράδοση, εμπνευσμένοι από τον θρυλικό κιθαρίστα της gypsy swing Django Reinhardt, με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια κυρίως της σκηνής του '50 και '60, δημιουργώντας το δικό τους μοναδικό μουσικό στυλ, το "Manouche De Grec". Με αφετηρία τους δύο αυτούς μουσικούς πολιτισμούς και με πειραματισμούς πάνω σε μεταγενέστερους ήχους της jazz, το συγκρότημα παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με έντονο το "Ελληνικό" στοιχείο αλλά και με αναφορές στα αμερικανικά jazzstandards και τα γαλλικά τραγούδια του μεσοπολέμου. 

Για περισσότερες διευκρινήσεις, απευθυνθείτε:

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Τηλ.: +30 210 8203216, +30 210 8203218

E-mail: [email protected]

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες το 1ο Λύκειο Ευκαρπίας – Εικόνες βιβλικής καταστροφής
Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες το 1ο Λύκειο Ευκαρπίας – Εικόνες βιβλικής καταστροφής
Άγνωστοι πυρπόλησαν αίθουσες του σχολείου και προκάλεσαν εκτεταμένους βανδαλισμούς - Πάνω από 10.000 ευρώ οι ζημιές
Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες το 1ο Λύκειο Ευκαρπίας – Εικόνες βιβλικής καταστροφής
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις πίστες των Καλαβρύτων για σκι ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις πίστες των Καλαβρύτων για σκι ο πρωθυπουργός - Εικόνες
Πρωινή «απόδραση» στα Καλάβρυτα για σκι έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης - Δείτε εικόνες
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις πίστες των Καλαβρύτων για σκι ο πρωθυπουργός - Εικόνες
Έλενα Ακρίτα
Έλενα Ακρίτα για αμβλώσεις: «Έκανα έκτρωση όταν ήταν ακόμα παράνομη»
«Συχνά αναρωτιέται ποια θα ήταν η ζωή του παιδιού που δεν γεννήθηκε» - Η συγκλονιστική ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τις αμβλώσεις
Έλενα Ακρίτα για αμβλώσεις: «Έκανα έκτρωση όταν ήταν ακόμα παράνομη»