Καταγγελία: Τρομοκρατούν αναπληρωτές και νεοδιόριστους για να συμμετάσχουν στις ηλεκτρονικές εκλογές
«Τις τελευταίες ώρες πολλοί συνάδελφοι αναπληρωτές και νεοδιόριστοι καταγγέλλουν δημόσια την προσπάθεια τρομοκράτησής τους για συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές», καταγγέλλει η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών - Ωρομισθίων

Προσπάθεια τρομοκράτησης αναπληρωτών και νεοδιόριστων εκπαιδευτικών για συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές για την ανάδειξη αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια καταγγέλλει η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών - Ωρομισθίων.

«Πρόκειται για μια βρώμικη προσπάθεια συνδικαλιστικών δυνάμεων που έχουν επιλέξει να βάλουν πλάτη στο Υπουργείο και την κυβέρνηση παίρνοντας μέρος στις ηλεκτρονικές εκλογές, συμβάλλοντας και με αυτόν τον τρόπο στον έλεγχο των σωματείων από τις κυβερνήσεις και το κράτος», σημειώνεται σχετικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Αναπληρωτών:

ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ!!!

Τις τελευταίες ώρες πολλοί συνάδελφοι αναπληρωτές και νεοδιόριστοι καταγγέλλουν δημόσια την προσπάθεια τρομοκράτησής τους για συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές.

Διάφοροι φωστήρες και παπαγάλοι της κυβέρνησης με αισχρό τρόπο απειλούν ότι η μη συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές, εμποδίζει τη διαδικασία της μονιμοποίησης των νεοδιόριστων.

Πρόκειται για μια βρώμικη προσπάθεια συνδικαλιστικών δυνάμεων που έχουν επιλέξει να βάλουν πλάτη στο Υπουργείο και την κυβέρνηση παίρνοντας μέρος στις ηλεκτρονικές εκλογές, συμβάλλοντας και με αυτόν τον τρόπο στον έλεγχο των σωματείων από τις κυβερνήσεις και το κράτος.

Για άλλη μια φορά θα μας βρουν μπροστά τους!

Οι αναπληρωτές και οι νεοδιόριστοι θα απέχουν μαζικά από τις ηλεκτρονικές εκλογές-παρωδία, γυρνώντας την πλάτη σε συνδικαλιστικές δυνάμεις που όλα τα χρόνια βάζουν πλάτη στις κυβερνήσεις για να κάνουν τη ζωή μας ένα ατελείωτο τρέξιμο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα