ηλεκτρονικές εκλογές
«Στις 5 Νοεμβρίου απέχουμε από τις εκλογές- παρωδία», τονίζει η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών - «Υπερασπιζόμαστε τα σωματεία μας και τη λειτουργία τους»

Σε καθολική αποχή από τις ηλεκτρονικές εκλογές για την ανάδειξη αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια καλεί η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών.

«Οι εργαζόμενοι θέλουμε να επιλέγουμε τους εκπροσώπους μας μέσα από αδιάβλητες, αλλά και ζωντανές, μαζικές διαδικασίες! Θέλουμε να συζητάμε με τους συναδέλφους μας, να ενημερωνόμαστε, να συμμετέχουμε στις συνελεύσεις, να αποφασίζουμε όλοι μαζί και να οργανώνουμε συλλογικά τον αγώνα μας για τα δικαιώματά μας», υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Στις 5 Νοεμβρίου απέχουμε από τις εκλογές- παρωδία! Υπερασπιζόμαστε τα σωματεία μας και τη λειτουργία τους!

Οι αναπληρωτές χρειαζόμαστε σωματεία ζωντανά, μαζικά και διεκδικητικά! Θέλουμε σωματεία που θα υπερασπίζονται τα δικαιώματά μας, που θα διεκδικούν μόνιμη και σταθερή δουλειά! Που δε θα κόβουν και θα ράβουν τις διεκδικήσεις μας στις επιταγές κάθε κυβέρνησης, αλλά θα συσπειρώνουν ολόκληρο τον κλάδο και θα οργανώνουν τον αγώνα μας για όλα αυτά που έχουμε ανάγκη σήμερα!

Σε τέτοια σωματεία βρίσκεται η δύναμή μας! Αυτό το ξέρει πολύ καλά η Κυβέρνηση, αλλά και όλοι όσοι βάζουν πλάτη στις κυβερνητικές πολιτικές και θέλουν να εμποδίσουν τον οργανωμένο αγώνα! Γι' αυτό προσπαθούν να τα ελέγξουν και να τα χειραγωγήσουν! Να έχουν αιρετούς «του χεριού τους», αλλά και να δημιουργήσουν σωματεία απονεκρωμένα, εκφυλισμένα, μακριά από κάθε συλλογική διαδικασία.

Δε θα τους περάσει! Ο κλάδος των εκπαιδευτικών, ενωμένος, έχει αποδείξει ότι μπορεί να βάλει φρένο στα σχέδιά τους! 

Οι εργαζόμενοι θέλουμε να επιλέγουμε τους εκπροσώπους μας μέσα από αδιάβλητες, αλλά και ζωντανές, μαζικές διαδικασίες! Θέλουμε να συζητάμε με τους συναδέλφους μας, να ενημερωνόμαστε,  να συμμετέχουμε στις συνελεύσεις, να αποφασίζουμε όλοι μαζί και να οργανώνουμε συλλογικά τον αγώνα μας για τα δικαιώματά μας!

Στις 5 Νοεμβρίου ούτε ένα "κλικ" για την κυβερνητική πολιτική! Απέχουμε μαζικά από την προσπάθεια ελέγχου και απονέκρωσης των σωματείων μας! Στις 9 Νοέμβρη δίνουμε απάντηση με τη μαζική συμμετοχή μας στην πανεργατική απεργία, δείχνοντας τη δύναμή μας, τη δύναμη των εργαζομένων που παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και αγωνίζονται όλοι μαζί!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 27/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 1.jpg
Πανελλήνιες 2024: Πρεμιέρα σε λίγα 24ωρα - Το alfavita.gr θα παρουσιάσει πρώτο τα θέματα και τις απαντήσεις
Πανελλήνιες 2024: Αναλυτικά το πρόγραμμα των εξετάσεων και συμβουλές της τελευταίας στιγμής
Πανελλήνιες 2024: Πρεμιέρα σε λίγα 24ωρα - Το alfavita.gr θα παρουσιάσει πρώτο τα θέματα και τις απαντήσεις