ηλεκτρονικές εκλογές
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Στις 5 Νοεμβρίου απέχουμε από τις εκλογές- παρωδία», τονίζει η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών - «Υπερασπιζόμαστε τα σωματεία μας και τη λειτουργία τους»

Σε καθολική αποχή από τις ηλεκτρονικές εκλογές για την ανάδειξη αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια καλεί η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών.

«Οι εργαζόμενοι θέλουμε να επιλέγουμε τους εκπροσώπους μας μέσα από αδιάβλητες, αλλά και ζωντανές, μαζικές διαδικασίες! Θέλουμε να συζητάμε με τους συναδέλφους μας, να ενημερωνόμαστε, να συμμετέχουμε στις συνελεύσεις, να αποφασίζουμε όλοι μαζί και να οργανώνουμε συλλογικά τον αγώνα μας για τα δικαιώματά μας», υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Στις 5 Νοεμβρίου απέχουμε από τις εκλογές- παρωδία! Υπερασπιζόμαστε τα σωματεία μας και τη λειτουργία τους!

Οι αναπληρωτές χρειαζόμαστε σωματεία ζωντανά, μαζικά και διεκδικητικά! Θέλουμε σωματεία που θα υπερασπίζονται τα δικαιώματά μας, που θα διεκδικούν μόνιμη και σταθερή δουλειά! Που δε θα κόβουν και θα ράβουν τις διεκδικήσεις μας στις επιταγές κάθε κυβέρνησης, αλλά θα συσπειρώνουν ολόκληρο τον κλάδο και θα οργανώνουν τον αγώνα μας για όλα αυτά που έχουμε ανάγκη σήμερα!

Σε τέτοια σωματεία βρίσκεται η δύναμή μας! Αυτό το ξέρει πολύ καλά η Κυβέρνηση, αλλά και όλοι όσοι βάζουν πλάτη στις κυβερνητικές πολιτικές και θέλουν να εμποδίσουν τον οργανωμένο αγώνα! Γι' αυτό προσπαθούν να τα ελέγξουν και να τα χειραγωγήσουν! Να έχουν αιρετούς «του χεριού τους», αλλά και να δημιουργήσουν σωματεία απονεκρωμένα, εκφυλισμένα, μακριά από κάθε συλλογική διαδικασία.

Δε θα τους περάσει! Ο κλάδος των εκπαιδευτικών, ενωμένος, έχει αποδείξει ότι μπορεί να βάλει φρένο στα σχέδιά τους! 

Οι εργαζόμενοι θέλουμε να επιλέγουμε τους εκπροσώπους μας μέσα από αδιάβλητες, αλλά και ζωντανές, μαζικές διαδικασίες! Θέλουμε να συζητάμε με τους συναδέλφους μας, να ενημερωνόμαστε,  να συμμετέχουμε στις συνελεύσεις, να αποφασίζουμε όλοι μαζί και να οργανώνουμε συλλογικά τον αγώνα μας για τα δικαιώματά μας!

Στις 5 Νοεμβρίου ούτε ένα "κλικ" για την κυβερνητική πολιτική! Απέχουμε μαζικά από την προσπάθεια ελέγχου και απονέκρωσης των σωματείων μας! Στις 9 Νοέμβρη δίνουμε απάντηση με τη μαζική συμμετοχή μας στην πανεργατική απεργία, δείχνοντας τη δύναμή μας, τη δύναμη των εργαζομένων που παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και αγωνίζονται όλοι μαζί!

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Μήνυμα προς τους υποψηφίους Φυσικής στις Πανελλαδικές
Η Φυσική στις Πανελλαδικές είναι ένα μάθημα λογικής. Δεν ζητά απλώς να απομνημονεύσεις τύπους και διαδικασίες. Ζητά να καταλάβεις πώς λειτουργεί η...
Μήνυμα προς τους υποψηφίους Φυσικής στις Πανελλαδικές
Σωκράτης Φάμελλος
Σωκράτης Φάμελλος: Με ενωτικό προοδευτικό σχήμα ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές – Αιχμές για Πολάκη
Ο Φάμελλος ανοίγει τα χαρτιά του για τον ρόλο του Τσίπρα και τη διαγραφή Πολάκη
Σωκράτης Φάμελλος: Με ενωτικό προοδευτικό σχήμα ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές – Αιχμές για Πολάκη
ζαχαρακη
Σοφία Ζαχαράκη: 67 ερωταπαντήσεις για τις Συμπράξεις Ερευνητικής Αριστείας στα ΑΕΙ (SUB1.1)
Πράσινο φως για τον Οδηγό Υλοποίησης των «Συμπράξεων Ερευνητικής Αριστείας» - Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις
Σοφία Ζαχαράκη: 67 ερωταπαντήσεις για τις Συμπράξεις Ερευνητικής Αριστείας στα ΑΕΙ (SUB1.1)