ηλεκτρονικές εκλογές
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Στις 5 Νοεμβρίου απέχουμε από τις εκλογές- παρωδία», τονίζει η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών - «Υπερασπιζόμαστε τα σωματεία μας και τη λειτουργία τους»

Σε καθολική αποχή από τις ηλεκτρονικές εκλογές για την ανάδειξη αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια καλεί η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών.

«Οι εργαζόμενοι θέλουμε να επιλέγουμε τους εκπροσώπους μας μέσα από αδιάβλητες, αλλά και ζωντανές, μαζικές διαδικασίες! Θέλουμε να συζητάμε με τους συναδέλφους μας, να ενημερωνόμαστε, να συμμετέχουμε στις συνελεύσεις, να αποφασίζουμε όλοι μαζί και να οργανώνουμε συλλογικά τον αγώνα μας για τα δικαιώματά μας», υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Στις 5 Νοεμβρίου απέχουμε από τις εκλογές- παρωδία! Υπερασπιζόμαστε τα σωματεία μας και τη λειτουργία τους!

Οι αναπληρωτές χρειαζόμαστε σωματεία ζωντανά, μαζικά και διεκδικητικά! Θέλουμε σωματεία που θα υπερασπίζονται τα δικαιώματά μας, που θα διεκδικούν μόνιμη και σταθερή δουλειά! Που δε θα κόβουν και θα ράβουν τις διεκδικήσεις μας στις επιταγές κάθε κυβέρνησης, αλλά θα συσπειρώνουν ολόκληρο τον κλάδο και θα οργανώνουν τον αγώνα μας για όλα αυτά που έχουμε ανάγκη σήμερα!

Σε τέτοια σωματεία βρίσκεται η δύναμή μας! Αυτό το ξέρει πολύ καλά η Κυβέρνηση, αλλά και όλοι όσοι βάζουν πλάτη στις κυβερνητικές πολιτικές και θέλουν να εμποδίσουν τον οργανωμένο αγώνα! Γι' αυτό προσπαθούν να τα ελέγξουν και να τα χειραγωγήσουν! Να έχουν αιρετούς «του χεριού τους», αλλά και να δημιουργήσουν σωματεία απονεκρωμένα, εκφυλισμένα, μακριά από κάθε συλλογική διαδικασία.

Δε θα τους περάσει! Ο κλάδος των εκπαιδευτικών, ενωμένος, έχει αποδείξει ότι μπορεί να βάλει φρένο στα σχέδιά τους! 

Οι εργαζόμενοι θέλουμε να επιλέγουμε τους εκπροσώπους μας μέσα από αδιάβλητες, αλλά και ζωντανές, μαζικές διαδικασίες! Θέλουμε να συζητάμε με τους συναδέλφους μας, να ενημερωνόμαστε,  να συμμετέχουμε στις συνελεύσεις, να αποφασίζουμε όλοι μαζί και να οργανώνουμε συλλογικά τον αγώνα μας για τα δικαιώματά μας!

Στις 5 Νοεμβρίου ούτε ένα "κλικ" για την κυβερνητική πολιτική! Απέχουμε μαζικά από την προσπάθεια ελέγχου και απονέκρωσης των σωματείων μας! Στις 9 Νοέμβρη δίνουμε απάντηση με τη μαζική συμμετοχή μας στην πανεργατική απεργία, δείχνοντας τη δύναμή μας, τη δύναμη των εργαζομένων που παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και αγωνίζονται όλοι μαζί!

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απογνωση
Πανελλαδικές 2026: Η επιτυχία που φοβούνται οι γονείς – Όταν το κόστος των σπουδών απειλεί να ακυρώσει το όνειρο της εισαγωγής
Καθώς πλησιάζει η ανακοίνωση των βαθμολογιών και των βάσεων εισαγωγής, χιλιάδες οικογένειες δεν περιμένουν μόνο να μάθουν αν το παιδί τους πέρασε στο...
Πανελλαδικές 2026: Η επιτυχία που φοβούνται οι γονείς – Όταν το κόστος των σπουδών απειλεί να ακυρώσει το όνειρο της εισαγωγής