ηλεκτρονικές εκλογές
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Στις 5 Νοεμβρίου απέχουμε από τις εκλογές- παρωδία», τονίζει η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών - «Υπερασπιζόμαστε τα σωματεία μας και τη λειτουργία τους»

Σε καθολική αποχή από τις ηλεκτρονικές εκλογές για την ανάδειξη αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια καλεί η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών.

«Οι εργαζόμενοι θέλουμε να επιλέγουμε τους εκπροσώπους μας μέσα από αδιάβλητες, αλλά και ζωντανές, μαζικές διαδικασίες! Θέλουμε να συζητάμε με τους συναδέλφους μας, να ενημερωνόμαστε, να συμμετέχουμε στις συνελεύσεις, να αποφασίζουμε όλοι μαζί και να οργανώνουμε συλλογικά τον αγώνα μας για τα δικαιώματά μας», υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Στις 5 Νοεμβρίου απέχουμε από τις εκλογές- παρωδία! Υπερασπιζόμαστε τα σωματεία μας και τη λειτουργία τους!

Οι αναπληρωτές χρειαζόμαστε σωματεία ζωντανά, μαζικά και διεκδικητικά! Θέλουμε σωματεία που θα υπερασπίζονται τα δικαιώματά μας, που θα διεκδικούν μόνιμη και σταθερή δουλειά! Που δε θα κόβουν και θα ράβουν τις διεκδικήσεις μας στις επιταγές κάθε κυβέρνησης, αλλά θα συσπειρώνουν ολόκληρο τον κλάδο και θα οργανώνουν τον αγώνα μας για όλα αυτά που έχουμε ανάγκη σήμερα!

Σε τέτοια σωματεία βρίσκεται η δύναμή μας! Αυτό το ξέρει πολύ καλά η Κυβέρνηση, αλλά και όλοι όσοι βάζουν πλάτη στις κυβερνητικές πολιτικές και θέλουν να εμποδίσουν τον οργανωμένο αγώνα! Γι' αυτό προσπαθούν να τα ελέγξουν και να τα χειραγωγήσουν! Να έχουν αιρετούς «του χεριού τους», αλλά και να δημιουργήσουν σωματεία απονεκρωμένα, εκφυλισμένα, μακριά από κάθε συλλογική διαδικασία.

Δε θα τους περάσει! Ο κλάδος των εκπαιδευτικών, ενωμένος, έχει αποδείξει ότι μπορεί να βάλει φρένο στα σχέδιά τους! 

Οι εργαζόμενοι θέλουμε να επιλέγουμε τους εκπροσώπους μας μέσα από αδιάβλητες, αλλά και ζωντανές, μαζικές διαδικασίες! Θέλουμε να συζητάμε με τους συναδέλφους μας, να ενημερωνόμαστε,  να συμμετέχουμε στις συνελεύσεις, να αποφασίζουμε όλοι μαζί και να οργανώνουμε συλλογικά τον αγώνα μας για τα δικαιώματά μας!

Στις 5 Νοεμβρίου ούτε ένα "κλικ" για την κυβερνητική πολιτική! Απέχουμε μαζικά από την προσπάθεια ελέγχου και απονέκρωσης των σωματείων μας! Στις 9 Νοέμβρη δίνουμε απάντηση με τη μαζική συμμετοχή μας στην πανεργατική απεργία, δείχνοντας τη δύναμή μας, τη δύναμη των εργαζομένων που παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και αγωνίζονται όλοι μαζί!

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

stratos
Πιστοποιητικά στρατολογικής κατάστασης: Όλες οι αλλαγές στην έκδοση και τον έλεγχο γνησιότητας
Στρατολογική κατάσταση: Οι νέοι κανόνες για έκδοση, χρήση και επιβεβαίωση εγγράφων
Πιστοποιητικά στρατολογικής κατάστασης: Όλες οι αλλαγές στην έκδοση και τον έλεγχο γνησιότητας
Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών χειρούργησε ασθενή από απόσταση 8.000 χιλιομέτρων
Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών χειρούργησε ασθενή από απόσταση 8.000 χιλιομέτρων
Ο καθηγητής Ευάγγελος Λιάτσικος έκανε επέμβαση στην Αθήνα μέσω Κίνας και έγραψε ιστορία στην τηλεχειρουργική
Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών χειρούργησε ασθενή από απόσταση 8.000 χιλιομέτρων