ΕΟΠΠΕΠ: Ξεκινά η ψηφιακή έκδοση Διπλωμάτων αποφοίτων ΙΕΚ-ΣΕΚ
Έτοιμα τα ψηφιακά διπλώματα σε αποφοίτους ΙΕΚ-ΣΕΚ - Πώς χορηγούνται

Από σήμερα οι επιτυχόντες των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. – Σ.Ε.Κ. της 1ης περιόδου 2021 λαμβάνουν ψηφιακά τα διπλώματά τους από την ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ, στην ενότητα «Ε-Προσόντα- Διπλώματα -Βεβαιώσεις Πιστοποίησης».

Οι επιτυχόντες των εξετάσεων Ι.Ε.Κ. – Σ.Ε.Κ. της 1ης περιόδου 2021 με τη χρήση των ατομικών κωδικών ΤΑΧΙSΝΕΤ μπορούν να λάβουν το ψηφιακό τους δίπλωμα  πατώντας εδώ

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του οργανισμού κ. Ιωάννα Λυτρίβη, κατά την παρουσίαση της εφαρμογής στους υπαλλήλους δήλωσε ότι «έγινε άλλο ένα σημαντικό βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό του φορέα μας και συνεχίζουμε! Σύντομα οι επιτυχόντες και άλλων εξεταστικών διαδικασιών πιστοποίησης θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν χωρίς ταλαιπωρία και μακροχρόνιες αναμονές, ψηφιακά,  τους τίτλους που χορηγούμε. Ταυτόχρονα εμείς, απλοποιώντας τις διαδικασίες μας, εξοικονομούμε δυνάμεις για περισσότερες δράσεις και συχνότερες εξετάσεις. Ευχαριστώ όλους εσάς, την ομάδα μας, ιδιαιτέρως δε τα στελέχη της πληροφορικής, τον Κοσμά Γιατζόγλου, τον Μιχάλη Γαλάκο και τον Βασίλη Καρρά, καθώς το έργο υλοποιήθηκε με ίδιους πόρους, από τους λιγοστούς που διαθέτουμε. Είμαστε λίγοι, αλλά δυνατοί να ολοκληρώσουμε την ψηφιακή μεταμόρφωση του φορέα μας».

Η νέα πρόεδρος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., Φρειδερίκη Βλαχαντώνη, δικηγόρος υπογράμμισε τα εξής:

«Χαίρομαι που βρίσκομαι μαζί σας χρονικά κατά τη μετάβαση του Οργανισμού  στον ψηφιακό μετασχηματισμό του με στόχο την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη. Να διευκρινίσω ότι τα ψηφιακά διπλώματα έχουν κατά την ηλεκτρονική διακίνησή τους, την ίδια νομική και αποδεικτική ισχύ με τα δημόσια έγγραφα που φέρουν ιδιόχειρη υπογραφή και σφραγίδα. Η εκτύπωση των διπλωμάτων αυτών  ;eχει ισχύ ακριβούς αντιγράφου, καθότι φέρει μοναδικό αναγνωριστικό αριθμό επαλήθευσης και παρέχεται η δυνατότητα επαλήθευσης τους  μέσω πληροφοριακού συστήματος απο την ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ . Τέλος, θα ήθελα με τη σειρά μου να συγχαρώ όλους τους εργαζομένους του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και την Διευθύνουσα Σύμβουλο, Ιωάννα Λυτρίβη, για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους να εξυπηρετήσουν τεράστιο αριθμό πολιτών, αποφοίτων, σπουδαστών, επαγγελματιών, επιχειρηματιών, εκπαιδευτών, υπαλλήλων άλλων υπηρεσιών σε όλη τη χώρα. Αγώνα που θα υποστηρίξω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις. Σας ευχαριστώ».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σοκ από τον θάνατο 18χρονης κοπέλας

Πιστοποίηση Ιταλικών εύκολα και πολύ άμεσα για ΑΣΕΠ - Τέλος χρόνου 24/2

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

xylo-kavala
Σοκαριστικό βίντεο με τον ξυλοδαρμό 17χρονου αγοριού από συμμορία νεαρών
Φρίκη και οργή προκαλούν τα βίντεο, που κατέγραψαν με τα κινητά τους αυτόπτες μάρτυρες, που έβλεπαν τον ανηλεή ξυλοδαρμό ενός 17χρονου παιδιού από...
Σοκαριστικό βίντεο με τον ξυλοδαρμό 17χρονου αγοριού από συμμορία νεαρών