Έτοιμα τα ψηφιακά διπλώματα σε αποφοίτους ΙΕΚ-ΣΕΚ - Πώς χορηγούνται

Από σήμερα οι επιτυχόντες των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. – Σ.Ε.Κ. της 1ης περιόδου 2021 λαμβάνουν ψηφιακά τα διπλώματά τους από την ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ, στην ενότητα «Ε-Προσόντα- Διπλώματα -Βεβαιώσεις Πιστοποίησης».

Οι επιτυχόντες των εξετάσεων Ι.Ε.Κ. – Σ.Ε.Κ. της 1ης περιόδου 2021 με τη χρήση των ατομικών κωδικών ΤΑΧΙSΝΕΤ μπορούν να λάβουν το ψηφιακό τους δίπλωμα  πατώντας εδώ

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του οργανισμού κ. Ιωάννα Λυτρίβη, κατά την παρουσίαση της εφαρμογής στους υπαλλήλους δήλωσε ότι «έγινε άλλο ένα σημαντικό βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό του φορέα μας και συνεχίζουμε! Σύντομα οι επιτυχόντες και άλλων εξεταστικών διαδικασιών πιστοποίησης θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν χωρίς ταλαιπωρία και μακροχρόνιες αναμονές, ψηφιακά,  τους τίτλους που χορηγούμε. Ταυτόχρονα εμείς, απλοποιώντας τις διαδικασίες μας, εξοικονομούμε δυνάμεις για περισσότερες δράσεις και συχνότερες εξετάσεις. Ευχαριστώ όλους εσάς, την ομάδα μας, ιδιαιτέρως δε τα στελέχη της πληροφορικής, τον Κοσμά Γιατζόγλου, τον Μιχάλη Γαλάκο και τον Βασίλη Καρρά, καθώς το έργο υλοποιήθηκε με ίδιους πόρους, από τους λιγοστούς που διαθέτουμε. Είμαστε λίγοι, αλλά δυνατοί να ολοκληρώσουμε την ψηφιακή μεταμόρφωση του φορέα μας».

Η νέα πρόεδρος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., Φρειδερίκη Βλαχαντώνη, δικηγόρος υπογράμμισε τα εξής:

«Χαίρομαι που βρίσκομαι μαζί σας χρονικά κατά τη μετάβαση του Οργανισμού  στον ψηφιακό μετασχηματισμό του με στόχο την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη. Να διευκρινίσω ότι τα ψηφιακά διπλώματα έχουν κατά την ηλεκτρονική διακίνησή τους, την ίδια νομική και αποδεικτική ισχύ με τα δημόσια έγγραφα που φέρουν ιδιόχειρη υπογραφή και σφραγίδα. Η εκτύπωση των διπλωμάτων αυτών  ;eχει ισχύ ακριβούς αντιγράφου, καθότι φέρει μοναδικό αναγνωριστικό αριθμό επαλήθευσης και παρέχεται η δυνατότητα επαλήθευσης τους  μέσω πληροφοριακού συστήματος απο την ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ . Τέλος, θα ήθελα με τη σειρά μου να συγχαρώ όλους τους εργαζομένους του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και την Διευθύνουσα Σύμβουλο, Ιωάννα Λυτρίβη, για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους να εξυπηρετήσουν τεράστιο αριθμό πολιτών, αποφοίτων, σπουδαστών, επαγγελματιών, επιχειρηματιών, εκπαιδευτών, υπαλλήλων άλλων υπηρεσιών σε όλη τη χώρα. Αγώνα που θα υποστηρίξω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις. Σας ευχαριστώ».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αποκτήστε όλη την ύλη μαζι με εξπρες προετοιμασία μόνο 200 ευρώ

ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ 400 ευρώ επίδομα σε 150000 εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 20 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

σχολειο κλειστο
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» - Κλειστά σχολεία: Αύριο η απόφαση για τα σχολεία της Αττικής
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Αύριο η απόφαση για το αν θα κλείσουν τα σχολεία στην Αττική τη Δευτέρα
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» - Κλειστά σχολεία: Αύριο η απόφαση για τα σχολεία της Αττικής
κλειστο σχολειο
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κλειστά τα σχολεία σε Κύμη-Αλιβέρι
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κλειστά θα είναι τα σχολεία στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου τη Δευτέρα και την Τρίτη  - Την Κυριακή οι αποφάσεις για την Αττική
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κλειστά τα σχολεία σε Κύμη-Αλιβέρι
ανοσοποιητικό
Ανοσοποιητικό: Πως θα καταλάβουμε πως εξαντλούνται οι άμυνες του οργανισμού - Τι να κάνουμε
Η έλλειψη ύπνου, το στρες, οι εξαντλητικές δίαιτες και το φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα επηρεάζουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα.
Ανοσοποιητικό: Πως θα καταλάβουμε πως εξαντλούνται οι άμυνες του οργανισμού - Τι να κάνουμε