ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σύλλογος Γονέων Μαθητών 49ου Νηπιαγωγείου Αθηνών

Μια ηλεκτρολογική βλάβη που εξελίχτηκε σε ευτυχώς μικρής έκτασης φωτιά, στο 49o Νηπιαγωγείο Αθηνών, την Τρίτη στις 18 του Οκτώβρη, από καθαρή τύχη δεν έβλαψε τη σωματική ακεραιότητα των μικρών μαθητών-μαθητριών αλλά και του προσωπικού.

Το ατυχές αυτό συμβάν, έρχεται για άλλη μια φορά να μας υπενθυμίσει τις τεράστιες ανάγκες για επενδύσεις στις υποδομές των Σχολείων και των Νηπιαγωγείων του Δήμου μας, αλλά και την αναγκαιότητα για ενδελεχείς ελέγχους και καταγραφή των ελλείψεων.

Οι δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής για τη στήριξη των σχολείων, πρέπει να γίνουν επιτέλους πράξη και να αποδεσμευτούν άμεσα τα κονδύλια που απαιτούνται για το σκοπό αυτό. Η οικονομική δυσπραγία των τελευταίων ετών δεν αποτελεί δικαιολογία, καθώς αυτή δεν εμπόδισε άλλα φιλόδοξα έργα του Δήμου μας να προχωρήσουν κανονικά.

Σαν γονείς μαθητών αλλά και δημότες, απαιτούμε γρήγορες δράσεις από τους υπευθύνους, ώστε το ατύχημα αυτό να είναι το τελευταίο και να μην κινδυνεύσουν άλλα παιδιά σε χώρους εκπαίδευσης.

Σύλλογος Γονέων Μαθητών 49ου Νηπιαγωγείου Αθηνών.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΠΘ
Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στην Εθνική Δράση κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας
Συνολικά υλοποιήθηκαν περισσότερες από 60 δράσεις διάχυσης των Εργαλειοθηκών στις περιοχές ευθύνης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, με τη συνδρομή...
Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στην Εθνική Δράση κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας
μητσοτακης
Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Το ΕΑΜ το άφησε στον Πολάκη και κράτησε το ΕΛΑΣ»

Με αιχμηρές αναφορές στον χώρο της αντιπολίτευσης τοποθετήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τις...

Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Το ΕΑΜ το άφησε στον Πολάκη και κράτησε το ΕΛΑΣ»
Άδωνις Γεωργιάδης και Αλέξης Τσίπρας
Επίθεση Γεωργιάδη σε Τσίπρα: «Επαναστάτης του κουραμπιέ, έκανε έναν αχταρμά με το "Α" του αναρχισμού»
«Οι γνήσιοι αριστεροί μπορεί και να ενοχλούνται που καπηλεύεται την ιστορία του ΕΛΑΣ» σημείωσε καυστικά ο υπουργός Υγείας
Επίθεση Γεωργιάδη σε Τσίπρα: «Επαναστάτης του κουραμπιέ, έκανε έναν αχταρμά με το "Α" του αναρχισμού»