Φοιτητικές εστίες: Αγορά οικοπέδου 197.000€ για ανέγερση εστίας στη Ζάκυνθο
Ανέγερση φοιτητικής εστίας Ζακύνθου: Το οικόπεδο θα προκύψει από τη συνένωση δύο αυτοτελών όμορων οικοπέδων, ιδιοκτησίας της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου παρακειμένων των εγκαταστάσεων του Τμήματος Περιβάλλοντος του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Με σημερινή απόφαση της υπουργού Παιδείας κ.Νίκης Κεραμέως, εγκρίθηκε απόφαση της Συγκλήτου του Ιονίου Πανεπιστημίου με την οποία εγκρίθηκε η αγορά οικοπέδου παρακείμενου των εγκαταστάσεων του Τμήματος Περιβάλλοντος του Ιονίου Πανεπιστημίου, συνολικού εμβαδού 5.410,69τ.μ. για την ανέγερση φοιτητικής εστίας του Ιονίου Πανεπιστημίου στη Ζάκυνθο.

Το εν λόγω οικόπεδο θα προκύψει από τη συνένωση δύο αυτοτελών όμορων οικοπέδων, ιδιοκτησίας της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου παρακειμένων των εγκαταστάσεων του Τμήματος Περιβάλλοντος του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Η συνολική δαπάνη για την αναφερόμενη αγορά ύψους έως 197.000,00€ θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του εθνικού σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και θα βαρύνει το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (Τ.Π.Α.) 2021-2025 του 3 ΥΠΑΙΘ και συγκεκριμένα τις πιστώσεις της ΣΑΝΑ346 και το έργο με κωδικό 2021ΝΑ34600427, MIS 5149582 και τίτλο «ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ(Π.Κ. 2020ΣΕ04600109)». Τα έξοδα μεταβίβασης του ακινήτου θα βαρύνουν τον πωλητή.

Δείτε την απόφαση

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΑΥΡΙO 10 TΟ ΠΡΩΙ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νηπιαγωγείο
Οι νηπιαγωγοί στην πρώτη γραμμή της εκπαίδευσης – «Αναγνώριση του απαιτητικού τους έργου»
Μήνυμα στήριξης από τον ΣΕΠΕ Νησιών Αργοσαρωνικού - Ανάδειξη των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή σχολική πράξη
Οι νηπιαγωγοί στην πρώτη γραμμή της εκπαίδευσης – «Αναγνώριση του απαιτητικού τους έργου»
Δόμνα Μιχαηλίδου
Δόμνα Μιχαηλίδου: Ποιοι θα πάρουν το voucher για τρόφιμα σε σούπερ μάρκετ
2.400 νέες κατοικίες σε κλειστά στρατόπεδα – Ποιοι θα πάρουν voucher για τρόφιμα, ανοίγει το «Νταντάδες της Γειτονιάς» (Βίντεο)
Δόμνα Μιχαηλίδου: Ποιοι θα πάρουν το voucher για τρόφιμα σε σούπερ μάρκετ