Φοιτητικές εστίες: Αγορά οικοπέδου 197.000€ για ανέγερση εστίας στη Ζάκυνθο
Ανέγερση φοιτητικής εστίας Ζακύνθου: Το οικόπεδο θα προκύψει από τη συνένωση δύο αυτοτελών όμορων οικοπέδων, ιδιοκτησίας της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου παρακειμένων των εγκαταστάσεων του Τμήματος Περιβάλλοντος του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Με σημερινή απόφαση της υπουργού Παιδείας κ.Νίκης Κεραμέως, εγκρίθηκε απόφαση της Συγκλήτου του Ιονίου Πανεπιστημίου με την οποία εγκρίθηκε η αγορά οικοπέδου παρακείμενου των εγκαταστάσεων του Τμήματος Περιβάλλοντος του Ιονίου Πανεπιστημίου, συνολικού εμβαδού 5.410,69τ.μ. για την ανέγερση φοιτητικής εστίας του Ιονίου Πανεπιστημίου στη Ζάκυνθο.

Το εν λόγω οικόπεδο θα προκύψει από τη συνένωση δύο αυτοτελών όμορων οικοπέδων, ιδιοκτησίας της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου παρακειμένων των εγκαταστάσεων του Τμήματος Περιβάλλοντος του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Η συνολική δαπάνη για την αναφερόμενη αγορά ύψους έως 197.000,00€ θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του εθνικού σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και θα βαρύνει το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (Τ.Π.Α.) 2021-2025 του 3 ΥΠΑΙΘ και συγκεκριμένα τις πιστώσεις της ΣΑΝΑ346 και το έργο με κωδικό 2021ΝΑ34600427, MIS 5149582 και τίτλο «ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ(Π.Κ. 2020ΣΕ04600109)». Τα έξοδα μεταβίβασης του ακινήτου θα βαρύνουν τον πωλητή.

Δείτε την απόφαση

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές εξετάσεις
Πανελλήνιες 2024 - ΕΠΑΛ: Οι απαντήσεις στα Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων
Οι απαντήσεις στα  Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων των Πανελλήνιων εξετάσεων 2024
Πανελλήνιες 2024 - ΕΠΑΛ: Οι απαντήσεις στα Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων