γελ-καλαμαριας
Σύλλογοι γονέων σχολείων έχουν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν για την κατανομή των παιδιών τους σε απομακρυσμένα σχολεία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν γονείς μαθητών, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης προχώρησε σε κατανομές μαθητών που έχουν ως αποτέλεσμα πολλά παιδιά να χρειάζεται να πάνε σχολείο αρκετά μακριά από την περιοχή στην οποία διαμένουν, πιο συγκεκριμένα στο 4ο και 5ο Λύκειο.

Δικαστική οδός

Οι γονείς είχαν πάρει την δικαστική οδό για να επιλύσουν το πρόβλημα, αλλά παρά την απόφαση υπέρ της μη κατανομής που είχε γίνει, το οριστικό πόρισμα έλεγε ξεκάθαρα ότι οι μαθητές έπρεπε να ακολουθήσουν τις οδηγίες που είχαν δοθεί αρχικά.

Στη διαμαρτυρία βρέθηκε και ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης, στηρίζοντας την προσπάθεια των γονέων και των μαθητών.


Πηγή: grtimes.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 28/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χαλί
Πώς να καθαρίσετε τα χαλιά σας στο σπίτι χωρίς καθαριστήριο ή ηλεκτρική σκούπα
Απλές και αποτελεσματικές μέθοδοι για να φρεσκάρετε τα χαλιά σας στο σπίτι, χωρίς ηλεκτρική σκούπα ή καθαριστήριο.
Πώς να καθαρίσετε τα χαλιά σας στο σπίτι χωρίς καθαριστήριο ή ηλεκτρική σκούπα
melitzanes
Μελιτζάνες στη… χρυσή τους εκδοχή: Σκορδάτες, με ντομάτα, πάπρικα και μαϊντανό
Ένα απλό, αρωματικό πιάτο που αναδεικνύει τη γεύση των μελιτζανών και φέρνει φρεσκάδα στο τραπέζι
Μελιτζάνες στη… χρυσή τους εκδοχή: Σκορδάτες, με ντομάτα, πάπρικα και μαϊντανό