Κώστας Φραγκόπουλος
«Ο Κώστας ήταν πολυαγαπημένος συνάδελφος, ευαίσθητος, τρυφερός, με μια πηγαία ευγένεια, διακριτικός, με ανοιχτό μυαλό, με δημοκρατικές αντιλήψεις και μεγάλη καρδιά!! Δεν έλειψε ποτέ από τις μεγάλες στιγμές του εκπαιδευτικού κινήματος».

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, στις 5 μμ, συνάδελφοι και φίλοι, αποχαιρετούν τον εκπαιδευτικό Κώστα Φραγκόπουλο, στον “Γαλαξία”, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Ο καθηγητής εικαστικών μαθημάτων Κώστας Φραγκόπουλος έφυγε απρόοπτα σκορπίζοντας μεγάλη θλίψη σε εκπαιδευτικούς και μαθητές

Ο Κώστας ήταν από τους πιο αγαπημένους εκπαιδευτικούς τόσο στους συναδέλφους του όσο και στους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης στο οποίο υπηρέτησε πολλά χρόνια.

Όπως αναφέρει η Ζωή Χατζή, Πρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων, ο Κώστας ήταν πολυαγαπημένος συνάδελφος, ευαίσθητος, τρυφερός, με μια πηγαία ευγένεια, διακριτικός, με ανοιχτό μυαλό, με δημοκρατικές αντιλήψεις και μεγάλη καρδιά!! Δεν έλειψε ποτέ από τις μεγάλες στιγμές του εκπαιδευτικού κινήματος.

Στα πρώτα χρόνια δημιουργίας της Ένωσης Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων, ήταν πολύ κοντά στις δράσεις της και διετέλεσε στο ΔΣ ως Αντιπρόεδρός της.

Η ΕΛΜΕ Νέας Σμύρνης Καλλιθέας Μοσχάτου και η Αγωνιστική Παρέμβαση της οποίας ο Κώστας ήταν ενεργό και δραστήριο μέλος εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το χαμό του.

fragkopoylos

Φωτογραφία με τον Κώστα, πριν από χρόνια, από τη συμμετοχή του με την Ένωση στις εκπαιδευτικές κινητοποιήσεις της ΟΛΜΕ.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Κώστα!

                                                           Μαρία Δανιήλ, Μάκης Μαυρέλης, Χρήστος Κάτσικας

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καθηγητές
Όταν το σχολείο τελειώνει στις 14:00… αλλά οι απαιτήσεις συνεχίζονται
Η αλήθεια είναι σκληρή: κάθε ώρα που ένας δάσκαλος ή καθηγητής περνά στην τάξη, είτε για «απασχόληση» είτε για αντικατάσταση, είναι διδακτικό έργο....
Όταν το σχολείο τελειώνει στις 14:00… αλλά οι απαιτήσεις συνεχίζονται
tameio.jpg
Συντάξεις: Πόσα κερδίζουν ανά Ταμείο οι συνταξιούχοι το 2026 και το 2027 με την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς
Συντάξεις: Έως 312 ευρώ πάνω το 2026 και έως 696 ευρώ το 2027 [Αναλυτικοί πίνακες]
Συντάξεις: Πόσα κερδίζουν ανά Ταμείο οι συνταξιούχοι το 2026 και το 2027 με την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς