αγιασμός Μαθράκι
Με δύο μαθητές στην Ερείκουσα και έναν στο Μαθράκι, ξεκίνησε η σχολική χρονιά στα Διαπόντια νησιά

Με δύο μαθητές στην Ερείκουσα, ένας εξ αυτών στο νηπιαγωγείο και έναν μαθητή στο Μαθράκι, ξεκίνησε φέτος η νέα σχολική χρονιά και στα Διαπόντια νησιά. Στην Ερείκουσα, δασκάλα είναι η Αποστολία Ρούση, ενώ στο Μαθράκι η νέα δασκάλα είναι η Λίνα Γρεβενάρη.

Ο μικρός Τασούλης στο Μαθράκι θα είναι φέτος στην Τετάρτη δημοτικού, ενώ όπως εύχεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η μητέρα του Τζένη Γιαννοπούλου, «ευχή όλων των κατοίκων, αλλά κυρίως του Τασούλη, είναι του χρόνου να έχει ακόμη έναν συμμαθητή».

Τα σχολεία άνοιξαν σήμερα τις πύλες τους στην Κέρκυρα χωρίς μάσκες και διαγνωστικά τεστ, ενώ στους μικρούς μαθητές των Διαποντίων νήσων στάλθηκαν από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση δώρο τσάντες και τετράδια για τη νέα σχολική χρονιά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις

«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία

Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό

Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανελλαδικες
Τι θα έλεγα στον εαυτό μου αν ξαναέδινα Πανελλαδικές;
Μην κυνηγάς την τελειότητα. Στις εξετάσεις δεν πετυχαίνουν οι τέλειοι αλλά αυτοί που είναι προετοιμασμένοι να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις.
Τι θα έλεγα στον εαυτό μου αν ξαναέδινα Πανελλαδικές;