δασκάλα
Πότε θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μισθοδοσία των αναπληρωτών

Την  Παρασκευή 7 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μισθοδοσία των αναπληρωτών, σύμφωνα με πληροφορίες  του alfavita.gr

Η μισθοδοσία των αναπληρωτών

Οπως είχε ήδη προαναγγείλει το alfavita.gr  από τις 6 Σεπτεμβρίου, το πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου αναμένεται να πάρουν οι 32.000 περίπου αναπληρωτές τον πρώτο μισθό τους. Τελικά, κατά τις πληροφορίες, επελέγη η Παρασκευή 7 Οκτωβρίου ώστε να μην περιμένουν τη Δευτέρα, αλλά και γιατί είναι η ίδια ημερομηνία με την περυσινή, που όμως ήταν Πέμπτη.

Δεν αντέχονται αυτοί οι μισθοί - Σε απόγνωση οι αναπληρωτές

Ωστόσο, καμιά μέριμνα δεν έλαβε η πολιτεία για εκείνους που αναγκάζονται να μετακινηθούν σε σχολείο εκτός τόπου μόνιμης κατοικίας και ιδιαίτερα για εκείνους που έχουν προσληφθεί σε τουριστικά μέρη όπου τα ενοίκια ισοδυναμούν περίπου με μισό μισθό (αυτόν που δεν έχουν λάβει), ενώ οι ενοικιαστές ζητάνε σε πολλές περιπτώσεις τρία ενοίκια μπροστά!

Οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται ως αναπληρωτές φεύγουν συνήθως με μια βαλίτσα στο χέρι και μετακινούνται σε ολόκληρη την Ελλάδα, με σκοπό να μαζέψουν όσο γίνεται περισσότερη προϋπηρεσία, η οποία, συνδυασμένη με μορφωτικά εφόδια (π.χ. επιμορφωτικά προγράμματα σπουδών, μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών), θα τους εξασφαλίσει μόρια για έναν καλύτερο διορισμό.

Παραθέτουμε ένα αρχείο που περιλαμβάνει υπολογισμό της μισθοδοσίας μονίμων εκπαιδευτικών, μονίμων εκπαιδευτικών ΠΜ, αναπληρωτών εκπαιδευτικών,  ωρομισθίων εκπαιδευτικών, μονίμων μηχανικών εκπαιδευτικών, μονίμων μηχανικών εκπαιδευτικών ΠΕ και αναπληρωτών μηχανικών εκπαιδευτικών, ενώ υπολογίζει και τους φόρους.

Στο αρχείο περιλαμβάνονται πληροφορίες για τον βασικό μισθό, τα μισθολογικά κλιμάκια, τα οικογενειακά επιδόματα, τα επιδόματα απομακρυσμένης-παραμεθόριας περιοχής, ανθυγιεινής εργασίας,  θέσεων ευθύνης, κα.

Δείτε τον υπολογισμό της μισθοδοσίας σε αρχείο Excel

Η πρώτη μισθοδοσία των αναπληρωτών πέρσι

Πέρσι (2021) η πρώτη μισθοδοσία των αναπληρωτών έγινε Πέμπτη 7 Οκτωβρίου το απόγευμα.

Τα καθαρά ποσά είναι :

 • 885,75 Μ.Κ 1
 • 924,25 Μ.Κ 2
 • 962,49 Μ.Κ 3
 • 999,90 Μ.Κ 4
 • 1035,67 Μ.Κ 5
 • 1073,08 Μ.Κ 6

· Επιπλέον για τα Παραμεθόρια είναι + 64,74€

· Για κάθε παιδί είναι:

 • για 1 παιδί +32,37
 • για 2 παιδιά +45,32
 • για 3 παιδιά +77,56
 • για 4 παιδία +109,02
 • Το μεταπτυχιακό είναι + 2 Μ.Κ
 • Το διδακτορικό είναι + 6 Μ.Κ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πιερρακακης
Πιερρακάκης: Κονδύλι 1,18 εκ.€ για αναβάθμιση του δικτύου δεδομένων στο κεντρικό κτήριο του ΥΠΑΙΘΑ
Στόχος είναι η χρηματοδότηση πράξης για την αναβάθμιση του δικτύου δεδομένων στο κεντρικό κτήριο του ΥΠΑΙΘΑ στο Μαρούσι, με σκοπό την αναβάθμιση,...
Πιερρακάκης: Κονδύλι 1,18 εκ.€ για αναβάθμιση του δικτύου δεδομένων στο κεντρικό κτήριο του ΥΠΑΙΘΑ