φοιτητεσ
Αυξάνεται στα 1.500 ευρώ το φοιτητικό επίδομα στέγασης: Ποιοι φοιτητές θα πάρουν 2.000 ευρώ

Μιλώντας χθες στα εγκαίνια της 86ης ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε στην ανακοίνωση αύξησης του φοιτητικού επιδόματος  για τους φοιτητές περιορίσει το στεγαστικό κόστος που καλούνται να καταβάλλουν όσοι φοιτούν εκτός τόπου μόνιμης κατοικίας.

φοιτητικό επίδομα

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως το επίδομα στέγασης από 1.000 ευρώ αυξάνεται για όλους στα 1.500 ευρώ.

Όπως σημείωσε, μάλιστα, στο εξής πριμοδοτείται από την κυβέρνηση η συγκατοίκηση, καθώς όσοι συγκατοικούν θα λαμβάνουν 2.000 ευρώ το άτομο.

Επίσης εξήγγειλε την ανέγερση 8.150 θέσεων σε 5 σύγχρονες Φοιτητικές Εστίες σε διάφορα Πανεπιστήμια της χώρας

φοιτητικές σεστίες

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χαιδαρι
Μαρτυρία κατοίκου για την πτώση της 13χρονης στο σχολείο το Χαϊδαρίου: «Άκουσα το κορίτσι να λέει ότι θα πηδήξει»
Μαρτυρία για την πτώση της 13χρονης μαθήτριας στο Χαϊδάρι: «Θα πηδήξω» φέρεται να είπε η ανήλικη πριν βρεθεί στο κενό, σύμφωνα με κάτοικο
Μαρτυρία κατοίκου για την πτώση της 13χρονης στο σχολείο το Χαϊδαρίου: «Άκουσα το κορίτσι να λέει ότι θα πηδήξει»