Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής για τη στήριξη των θεσμών της οικογένειας και της παιδείας, συνεχίζει και τη σχολική χρονιά 2022-2023, τη λειτουργία της ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθητές/ριες Δημοτικού (τάξεις Α’ έως ΣΤ’) με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 139/10-11-2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τα μαθήματα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας θα υλοποιούνται δωρεάν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού, από έμπειρους Εθελοντές Εκπαιδευτικούς, 1 φορά την εβδομάδα. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει το μήνα Οκτώβριο.
Οι ενδιαφερόμενοι για την τρέχουσα σχολική χρονιά μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής (https://www.dpapxol.gov.gr/news/deltia-tipou/item/10538-enisxytiki-didaskalia-gia-mathites-dimotikoy.html )
Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται στο πρωτόκολλο του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού (Λ. Περικλέους 55 Χολαργός, ισόγειο) ή ηλεκτρονικά στο [email protected] ή στο [email protected]
Πληροφορίες: Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης, κα. Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη, – 213 2002 831 και 213 2002 893, 6944699587.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Η πρώτη αργία του Σεπτεμβρίου για όλες τις τάξεις τη νέα σχολική χρονιά
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ