Άλιμος Έναστρη Νύχτα
Το γνωστό έργο της "Έναστρης Νύχτας", του Βαν Γκογκ, γέμισε με χρώματα το 2ο Λύκειο Αλίμου.

Ο Βαν Γκογκ θα ήταν σίγουρα περήφανος αν έβλεπε πόσο μακριά έχουν φτάσει τα έργα του. Εξαίρεση δεν αποτελεί και η "Έναστρη Νύχτα" που κοσμεί πλέον μία από της όψεις του 2ου Λυκείου Αλίμου.

Το συγκεκριμένο mural έρχεται να προστεθεί στις τοιχογραφίες που έχουν αρχίσει να δημιουργούνται σε πολλά σχολεία της Ελλάδας, με στόχο τον καλλωπισμό των κτιρίων, αλλά και την δημιουργία σχέσεων των μαθητών με την τέχνη.

Ο Βαν Γκογκ πάει... σχολείο

Ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι εργασίες στην πρόσοψη του 2ο Λυκείου Αλίμου και από εδώ και πέρα η "Έναστρη Νύχτα" θα γεμίζει χρώματα και τέχνη τις ημέρες στην "Κλούβα", αλλά και τις νύχτες στο ανοιχτό θέατρο "Μαίρη Αρώνη".

Σημειώνεται ότι η πιστή αναπαραγωγή του έργου του Βαν Γκογκ έγινε με το χέρι, από τους καλλιτέχνες SpyLex Design, ενώ είναι ορατό από πολλά σημεία της πόλης.

Πηγή: attica24.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εργοστασιο
Εργοστάσιο «Βιολάντα»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες – «Η κόρη μου είναι σε σοκ»
Σοκαριστικές μαρτυρίες εργαζομένων που είδαν τις συναδέλφους τους να χάνονται στην έκρηξη και περιγράφουν τις στιγμές τρόμου
Εργοστάσιο «Βιολάντα»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες – «Η κόρη μου είναι σε σοκ»