αναπληρωτές
Τα βήματα των αναπληρωτών από σήμερα που κάνουν στο ΟΠΣΥΔ αίτηση - δήλωση προτίμησης τοποθέτησης σε σχολική μονάδα μέχρι την ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο

Μόνο σήμεραΠαρασκευή 2/9/2022, έως τις 23:59 το βράδυ, μπορούν οι αναπληρωτές που προσλήφθηκαν στην Α' φάση να υποβάλουν αίτηση - δήλωση προτίμησης τοποθέτησης σε σχολική μονάδα στο ΟΠΣΥΔ.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο ΟΠΣΥΔ αναφέρεται:

«Καλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί και μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ που προσλήφθηκαν σε περιοχές μετάθεσης κατά την 1η φάση προσλήψεων αναπληρωτών σχολικού έτους 2022-2023 να υποβάλουν Αίτηση-δήλωση προτίμησης τοποθέτησης προσληφθέντων.

Υποβολή αίτησης στις 2-9-2022, έως 23:59.

Οδηγίες υποβολής στο "Εγχειρίδιο για Αίτηση-Δήλωση προτίμησης τοποθέτησης προσληφθέντων 2022-23" και στο video "Σύντομος οδηγός για τη δήλωση προτίμησης τοποθέτησης προσληφθέντων"».

Επιπλέον, το ΟΠΣΥΔ εξέδωσε νέο εγχειρίδιο με αναλυτικές οδηγίες χρήσης για την αίτηση-δήλωση περιοχών προτίμησης από τους αναπληρωτές.

Δείτε εδώ τις αποφάσεις πρόσληψης της Α Φάσης προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ που κοινοποίησε χθες Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου το ΥΠΑΙΘ. 

Ενημέρωση με SMS για την τοποθέτηση σε σχολική μονάδα το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022 ο αναπληρωτής Θα πληροφορηθεί μέσω γραπτού μηνύματος SMS τη σχολική μονάδα τοποθέτησής του, στην οποία θα πρέπει να μεταβεί για να αναλάβει υπηρεσία. 

Ανάληψη υπηρεσίας από Δευτέρα 5 έως και Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου

Η προθεσμία ανάληψης υπηρεσίας στις σχολικές μονάδες/ΚΕΔΑΣΥ είναι από τη Δευτέρα 5 έως και την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022. Η ανάληψη υπηρεσίας θα πρέπει να ολοκληρώνεται μέχρι τις 14.30 της εκάστοτε ημέρας που έχει οριστεί για ανάληψη υπηρεσίας, προκειμένου στη συνέχεια να διενεργούνται οι απαραίτητες επεξεργασίες ενημέρωσης στα πληροφοριακά συστήματα ΕΡΓΑΝΗ και Διαύγεια. Οι προσλαμβανόμενοι αναπληρωτές που δύνανται να συνάψουν ψηφιακή σύμβαση μέσω του anaplirotes.gov.gr θα πρέπει να έχουν αποδεχτεί τη σύμβασή τους μέχρι τις 14:59 της ίδια μέρας που παρουσιάζονται στα σχολεία. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν διασφαλίζεται η ανάληψη υπηρεσίας του αναπληρωτή τη συγκεκριμένη ημέρα. 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αποκτήστε όλη την ύλη μαζι με εξπρες προετοιμασία μόνο 200 ευρώ

ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ 400 ευρώ επίδομα σε 150000 εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 20 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ
«Πάω Μπροστά»: Έναρξη για τη Β' Φάση του προγράμματος με επιδοτούμενη κατάρτιση 400 ευρώ
Ξεκίνησε η Β' Φάση του προγράμματος «Πάω Μπροστά», με επιδοτούμενη κατάρτιση 400 ευρώ
«Πάω Μπροστά»: Έναρξη για τη Β' Φάση του προγράμματος με επιδοτούμενη κατάρτιση 400 ευρώ
aksiologisi.jpg
Ο επιθεωρητής διδάσκει βλακείες
«Τώρα είμαι εκπαιδευτικός που δουλεύω κοντά 20 χρόνια στην εκπαίδευση και δεν επιτρέπω καμία αξιολόγηση να αιωρείται στο κεφάλι μου σαν απειλή, ούτε...
Ο επιθεωρητής διδάσκει βλακείες