Σύμφωνα με ενημέρωση του Γ.Γ. του ΥΠΑΙΘ Αλ. Κόπτση οι αναπληρωτές που θα καλύψουν τη λειτουργία των νέων διευρυμένων ολοήμερων δημοτικών και νηπιαγωγείων θα προσληφθούν σε ξεχωριστή φάση.
Ο αριθμός αυτών των αναπληρωτών που θα είναι με ξεχωριστό κωδικό θα είναι περίπου 3.200 - 3.300
Οι αναπληρωτές που προσλήφθηκαν στην Α΄ φάση θα καλύψουν τα κενά που δόθηκαν από τις διευθύνσεις και δεν αφορούν το νέο διευρυμένο ολοήμερο.
Όσον αφορά στη Β΄ φάση προσλήψεων αναπληρωτών, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Γ.Γ. του υπουργείου αναμένεται να πραγματοποιηθούν το τρίτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με τον κ. Κόπτση το υπουργείο Παιδείας θα καλύψει όλα τα κενά που θα δηλωθούν από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (εναπομείναντα κενά, κενά από άδειες κλπ) ενώ θα γίνει προσπάθεια να προσληφθούν αναπληρωτές και για τη στελέχωση άλλων εκπαιδευτικών δομών (ΖΕΠ - ΔΥΕΠ).
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων
Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12
Alfavita Newsroom