αστυνομία
Κατηγορείται για τα αδικήματα της ληστείας, του Νόμου περί όπλων και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Υπόθεση ληστείας που έλαβε χώρα σε περιοχή του Δήμου Χανίων τα μεσάνυχτα της Τρίτης 23 Αυγούστου, εξιχνιάσθηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Ειδικότερα, συνελήφθη σήμερα Τετάρτη, εντός των ορίων του αυτοφώρου 17χρονος ημεδαπός, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία 22χρονου ημεδαπού, οι οποίοι κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας, του Νόμου περί όπλων και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Επιπλέον συνελήφθη ακόμα ένας ημεδαπός 49χρονος κατηγορούμενος για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, μεταμεσονύκτιες ώρες της 23.08.2022, σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης ο 17χρονος και ο 22χρονος, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο διαπληκτίστηκαν με 37χρονο ημεδαπό ο οποίος επέβαινε επίσης σε έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ το περιστατικό δεν σταμάτησε εκεί καθώς στη συνεχεία εκείνοι του προκάλεσαν σωματικές βλάβες με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι), αφαίρεσαν το όχημά του και αποχώρησαν από το σημείο.

Το κλαπέν όχημα ανευρέθη και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Voucher ΔΥΠΑ: Ανοίγει ξανά αύριο η επιλογή - Που έχει θέσεις

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κυριάκος Αναστασιάδης: «Υπάρχει φως στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο;»: Η απάντηση του Πρύτανη με μηνύματα και αιχμές
Κυριάκος Αναστασιάδης: «Υπάρχει φως στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο;»: Η απάντηση του Πρύτανη με μηνύματα και αιχμές
Ηχηρή παρέμβαση του Πρύτανη του ΑΠΘ από την Αλεξανδρούπολη - «Το δημόσιο Πανεπιστήμιο δεν είναι το πρόβλημα, είναι η λύση για την Ελλάδα»
Κυριάκος Αναστασιάδης: «Υπάρχει φως στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο;»: Η απάντηση του Πρύτανη με μηνύματα και αιχμές