ΥΠΑΙΘ, Υπουργείο Παιδείας
Έργο της επιτροπής είναι (ήταν) η εξέταση των κατ’ εξαίρεση αιτήσεων ένταξης στην κατ’ ιδίαν διδασκαλία μαθητών/τριών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που πάσχουν από σοβαρές ψυχικές παθήσεις

Τη σύσταση και συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής για την εξέταση των κατ’ εξαίρεση αιτήσεων ένταξης στην κατ’ ιδίαν διδασκαλία μαθητών/τριών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που πάσχουν από σοβαρές ψυχικές παθήσεις, για το σχολικό έτος 2021-2022, ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας.

Η δημοσιοποίηση έγινε μετά από τη λήξη του προηγούμενου σχολικού έτους, επειδή «η απόφαση ορισμού της Επιτροπής δεν δημοσιοποιείται πριν την ολοκλήρωση του έργου της για το τρέχον σχολικό έτος»

Έργο της επιτροπής είναι η εξέταση των κατ’ εξαίρεση αιτήσεων ένταξης στην κατ’ ιδίαν διδασκαλία μαθητών/τριών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που πάσχουν από σοβαρές ψυχικές παθήσεις, για το σχολικό έτος 2021-2022, και η απόφαση έγκρισης ή μη με αιτιολογημένη κρίση. Η ως άνω κρίση δεν υπόκειται σε οποιαδήποτε διοικητική προσφυγή πλην της προβλεπόμενης στο άρθρο 24 του ν.2690/1999 ( Α΄45)αίτηση θεραπείας.

Τα μέλη

1. Νιγιάννης Ανδρέας του Βασιλείου, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Σπουδών Προγραμμάτων και Οργάνωσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υ.ΠΑΙ.Θ., ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή του τον Καπουτσή Ιωάννη του Αθανασίου, υπάλληλο κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Υ.ΠΑΙ.Θ.

2. Κουκούλης Αδάμος του Δημητρίου από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής και

3. Τσαλαμανιός Εμμανουήλ του Δημητρίου, Δ/ντής Τμήματος Ψυχιατρικής Κλινικής Παιδιών Εφήβων Γ.Ν. «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ».

Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η Θεοδωράκου Βασιλική του Ευαγγέλου, υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού του Υ.ΠΑΙ.Θ. της Διεύθυνσης Σπουδών Προγραμμάτων και Οργάνωσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υ.ΠΑΙ.Θ., με αναπληρώτριά της την Τεκνάκη Ευτυχία του Κωνσταντίνου, υπάλληλο κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού του Υ.ΠΑΙ.Θ.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πιερρακακης
Πιερρακάκης: Κονδύλι 1,18 εκ.€ για αναβάθμιση του δικτύου δεδομένων στο κεντρικό κτήριο του ΥΠΑΙΘΑ
Στόχος είναι η χρηματοδότηση πράξης για την αναβάθμιση του δικτύου δεδομένων στο κεντρικό κτήριο του ΥΠΑΙΘΑ στο Μαρούσι, με σκοπό την αναβάθμιση,...
Πιερρακάκης: Κονδύλι 1,18 εκ.€ για αναβάθμιση του δικτύου δεδομένων στο κεντρικό κτήριο του ΥΠΑΙΘΑ