"Όλοι εμείς οι απορριπτέοι αναπληρωτές Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού λόγω κωδικού 201-202 βρισκόμαστε στην πολύ δύσκολη θέση να παρακολουθούμε τις εξελίξεις έντρομοι"

Οι απορριφθέντες αναπληρωτές ΕΒΠ ζητούν άμεση επίλυση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί και ορθή ένταξη στους οριστικούς πίνακες.

Αναφέρονται, επίσης, στον αγώνα που δίνουν για να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους και να παύσουν οι καθυστερήσεις, χωρίς όμως να έχουν λάβει κάποια αξιόλογη απάντηση

Η ανακοίνωση

"Και ενώ το σύστημα έχει ανοίξει και προχωράει η διαδικασία δηλώσεων προτίμησης περιοχών σχετικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ για την Ειδική Αγωγή σχολικού έτους 2022-2023, όλοι εμείς οι απορριπτέοι αναπληρωτές Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού λόγω κωδικού 201-202 βρισκόμαστε στην πολύ δύσκολη θέση να παρακολουθούμε τις εξελίξεις έντρομοι συμπαρασύροντας και επηρεάζοντας και τις οικογένειές μας μπροστά στην ανεργία και γενικότερα στη διάλυση της επαγγελματικής μας πορείας.

Ο αγώνας των ημερών αυτών είναι μεγάλος εκ μέρους μας με ανοιχτές επιστολές, τηλεφωνήματα και επικοινωνίες με κάθε αρμόδιο φορέα (ΑΣΕΠ,Υ.ΠΑΙ.Θ.) χωρίς δυστυχώς να έχουμε λάβει μία υπεύθυνη, επίσημη και σοβαρή απάντηση ώστε να απαντηθούν καίρια ερωτήματά μας και να λυθούν απορίες που επιτείνουν τις αγωνίες μας. Οι αδικαιολόγητες χρονοκαθυστερήσεις και κωλυσιεργίες που θα μας έβγαζαν από αυτό το αδιέξοδο δυστυχώς συνεχίζονται.

ΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΜΙΑΣ ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΟΡΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΠΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ μιας και οι συνέπειες έχουν να κάνουν με μια έτσι και αλλιώς πολύ δύσκολη και σκληρή καθημερινότητα για όλους μας.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ώστε να υπάρξει Η ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ εφόσον οι ενστάσεις για την 1ΕΑ/2022 έχουν κλείσει από τις 2 Αυγούστου 2022 (μεγάλο διάστημα ώστε να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία ελέγχου ενστάσεων ενός σχετικά τόσο μικρού πίνακα) και καθώς διαθέτουμε επικαιροποιημένα και κατοχυρωμένα όλα τα πτυχία μας στον προσωπικό μας ηλεκτρονικό φάκελο του ΟΠΣΥΔ. 

Ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση όλων των υπευθύνων ώστε να μην αναστατώνεται ένα ολόκληρο σύστημα και να μην διακυβεύεται αδίκως η επαγγελματική τύχη ανθρώπων που υπηρετούν επί σειρά ετών την Ειδική Αγωγή.

Με εκτίμηση,
Οι απορριφθέντες αναπληρωτές ΕΒΠ της προκήρυξης 1ΕΑ/2022 λόγω "'έλλειψης τίτλου σπουδών".
"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός: Οι πρώτες 227 ειδικότητες και η ύλη

Ανακοινώθηκε για Μάρτιο ο Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ - Αιτήσεις εδώ για προετοιμασία

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

υπουργειο Παιδείας
Υπουργείο Παιδείας: Ονομασίες, μετονομασίες και αλλαγές υπουργών
Αν όμως το υπουργείο Παιδείας βαφτίζεται και ξαναβαφτίζεται εκεί που έχουμε αλλαγές με  ταχύτητα πυροβόλου όπλου είναι στους υπουργούς Παιδείας που...
Υπουργείο Παιδείας: Ονομασίες, μετονομασίες και αλλαγές υπουργών
πόλεμος ουκρανία
Ρώσος τραγουδιστής αυτοκτόνησε για να μην στατευθεί!
Ιδιαίτερα απελπιστική είναι η κατάσταση των Ρώσων πολιτών, που ψάχνουν τρόπους να μην στρατευθούν, ενώ ένας ράπερ έφτασε στο σημείο να αυτοκτονήσει!
Ρώσος τραγουδιστής αυτοκτόνησε για να μην στατευθεί!
Ειδική Αγωγή - Καταγγελία: Μητέρα μαθητή ΑμεΑ μένει όλη μέρα στο σχολείο λόγω έλλειψης ΕΒΠ
«Ο γιος μου είναι σε καρότσι και χρειάζεται βοήθεια και τις 6 ώρες, είτε για να πάει τουαλέτα, είτε για να βγάλει ένα βιβλίο»
Ειδική Αγωγή - Καταγγελία: Μητέρα μαθητή ΑμεΑ μένει όλη μέρα στο σχολείο λόγω έλλειψης ΕΒΠ