ΑΣΕΠ
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Να εξεταστούν οι ενστάσεις τους κατά προτεραιότητα και να επανενταχθούν στους πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 1ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ ζητούν οι απορριπτέοι αναπληρωτές και τα μέλη ΕΒΠ

Να εξεταστούν οι ενστάσεις τους κατά προτεραιότητα ζητούν με ανοιχτή επιστολή τους προς το ΑΣΕΠ οι απορριπτέοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί και τα μέλη ΕΒΠ της προκήρυξης 1ΕΑ/2022. Παράλληλα, απαιτούν να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος τους και να επανενταχθούν στους πίνακες κατάταξης.

Ακόμα ζητούν να καταρτιστούν και ανακοινωθούν άμεσα οι οριστικοί πίνακες κατάταξης και να γίνουν οι προσλήψεις αναπληρωτών μόνο μέσω αυτών, χωρίς περεταίρω χρονοτριβές και καθυστερήσεις.

Αναλυτικά η επιστολή:

ΠΡΟΣ 

• το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.)
• τον Γενικό Γραμματέα του Υ.ΠΑΙ.Θ. κ.κ. Αλέξανδρο Κόπτση
• το Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ – ΕΒΠ του Υ.ΠΑΙ.Θ.
• την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.)

Αξιότιμοι Κύριοι / Κυρίες,

Ενόψει της ανακοίνωσης της Εγκυκλίου – Πρόσκλησης υποψηφίων εκπαιδευτικών για υποβολή αίτησης – δήλωσης προτίμησης περιοχών πρόσληψης για το σχολικό έτος 2022-2023, θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή σε μία σειρά ζητημάτων.

Καταρχάς, οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 1ΕΑ/2022 - στους οποίους εμείς ως απορριπτέοι λόγω των κωδικών τίτλου σπουδών “201” και “202” δεν συμπεριλαμβανόμαστε - εκδόθηκαν στις 20-07-2022.

Αντιπαρερχόμενοι την αρχική έκπληξη και απογοήτευση εξαιτίας του άδικου αποκλεισμού μας (για τον οποίο έχουμε ήδη ενημερώσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες με επιστολές και άρθρα), ασκήσαμε το έννομο δικαίωμα της ένστασης προς το Α.Σ.Ε.Π., με καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων τις 02-08-2022.

Ωστόσο, μέχρι και σήμερα ουδεμία απόφαση επί των ενστάσεών μας έχει εκδοθεί, ούτε κάποια επίσημη ανακοίνωση έχει γίνει από το Α.Σ.Ε.Π., παρά μόνο μέσω της συνάντησης και ενημέρωσης που είχε η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. με τη Γενική Γραμματέα του Α.Σ.Ε.Π. κα Δέσποινα Σιμιτζόγλου στις 28-07-2022. Δυστυχώς, όμως, scripta manent, verba volant…

Κατά συνέπεια, έχουμε ήδη φτάσει στις παραμονές της έκδοσης της Εγκυκλίου – Πρόσκλησης για δήλωση προτίμησης περιοχών πρόσληψης (σύμφωνα με δήλωση του Γ.Γ. του Υ.ΠΑΙ.Θ. κου Κόπτση, την Παρασκευή 12-08-2022 ή την Τρίτη 16-08-2022), δίχως να γνωρίζουμε την έκβαση των ενστάσεών μας, αλλά ούτε και αν θα έχουμε τη δυνατότητα να υποβάλλουμε αίτηση – δήλωση προτίμησης περιοχών.

Δεδομένων των στενότατων χρονικών περιθωρίων, καθώς και του γεγονότος ότι ο πίνακας κατάταξης της προκήρυξης 1ΕΑ/2022 ήταν ο πρώτος που ανακοινώθηκε χρονικά, αλλά και ο μικρότερος σε αριθμό αναπληρωτών, ζητούμε:

• να εξεταστούν οι ενστάσεις μας κατά προτεραιότητα
• να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος μας και να επανενταχθούμε στους πίνακες κατάταξης της 1ΕΑ/2022
• να καταρτιστούν και ανακοινωθούν άμεσα οι οριστικοί πίνακες κατάταξης, και να γίνουν οι προσλήψεις αναπληρωτών μόνο μέσω αυτών, δίχως περεταίρω χρονοτριβές και καθυστερήσεις.

Οι απορριπτέοι αναπληρωτές – μέλη Ε.Β.Π. του διαγωνισμού 1ΕΑ/2022 του Α.Σ.Ε.Π.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αποκτήστε όλη την ύλη μαζι με εξπρες προετοιμασία μόνο 200 ευρώ

ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ 400 ευρώ επίδομα σε 150000 εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 20 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ
«Πάω Μπροστά»: Έναρξη για τη Β' Φάση του προγράμματος με επιδοτούμενη κατάρτιση 400 ευρώ
Ξεκίνησε η Β' Φάση του προγράμματος «Πάω Μπροστά», με επιδοτούμενη κατάρτιση 400 ευρώ
«Πάω Μπροστά»: Έναρξη για τη Β' Φάση του προγράμματος με επιδοτούμενη κατάρτιση 400 ευρώ