Παιδικός Σταθμός
Δήλωση του Υπευθύνου ΚΤΕ Εργασίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτή Βοιωτίας, Γιώργου Μουλκιώτη, σχετικά με τον κίνδυνο να μείνουν περίπου 60.000 παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών, εκτός δομών.

Στην πιθανότητα να μείνουν εκτός δομών περίπου 60.000 παιδιά, αναφέρθηκε ο κ. Γιώργος Μουλκιώτης.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: "Με τυμπανοκρουσίες, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβασή παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» για την περίοδο 2022 – 2023 προκηρύσσεται με αυξημένο προϋπολογισμό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο αριθμός των παιδιών ηλικίας 5-12 ετών, που παραμένουν εκτός δομών το σχολικό έτος 2022-2023 ανέρχεται σε περίπου 60.000."

Συμπλήρωσε πως παρά τον αυξημένο προϋπολογισμό, δεν καθίσταται δυνατό να καλυφθεί πλήρως η άνοδος του κόστους, ενώ η μη λογική κατανομή με βάση τις ανάγκες ανά γεωγραφική περιοχή πρόκειται να οδηγήσει σε σοβαρές απώλειες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Το Voucher της ΔΥΠΑ έχει ακόμα λίγες θέσεις ανοικτές για άμεση έναρξη εδώ

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζαχαράκη
Ζαχαράκη: Παρεμβάσεις για την προστασία των εκπαιδευτικών και την ασφάλεια των σχολικών χώρων
Συναγερμός από τα στοιχεία για τα σχολικά κτίρια – «1 στα 3 έχει προβλήματα»
Ζαχαράκη: Παρεμβάσεις για την προστασία των εκπαιδευτικών και την ασφάλεια των σχολικών χώρων
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Κωνσταντοπούλου για Σεβαστίδη: «Ψευδολόγος, υβριστής και συκοφάντης, τείνει χείρα βοηθείας στον Φλωρίδη»
Σκληρή απάντηση Κωνσταντοπούλου σε Σεβαστίδη: «Ψευδολόγος, υβριστής και συκοφάντης, τείνει χείρα βοηθείας στον Φλωρίδη»
Κωνσταντοπούλου για Σεβαστίδη: «Ψευδολόγος, υβριστής και συκοφάντης, τείνει χείρα βοηθείας στον Φλωρίδη»