golearn-engl_970-250
ΑΣΕΠ προσλήψεις διορισμοί
Οι ασφυκτικές συνθήκες που επέβαλε το υπουργείο Παιδείας με τις ημερομηνίες (βασικά το καθυστερημένο αίτημά του προς το ΑΣΕΠ για έναρξη διαδικασιών συγκρότησης νέων πινάκων κατάταξης) αλλά και οι παραλείψεις των υπηρεσιών του έχουν δημιουργήσει μεγάλες αδικίες στους προσωρινούς πίνακες που παρουσιάζει το ΑΣΕΠ

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για λάθη και παραλείψεις και στους διορθωμένους πίνακες της προκήρυξης 3ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ.

Πολλοί είναι οι εκπαιδευτικοί που εκφράζουν την απόγνωσή τους

Ενδεικτικά παραθέτουμε: 

Μόλις είδα την ανάρτηση των νέων πινάκων. Με μεγάλη απογοήτευση διαπίστωσα ότι εκκρεμούν πάρα πολλά λάθη ακόμα καθώς στη δική μου περίπτωση αναγράφονται κωδικοί απόρριψης που δεν ανταποκρίνονται σε πραγματικά δεδομένα.
Εν ολίγοις αναγράφονται κωδικοί απόρριψης που έχω δηλώσει στην αίτησή μου και τα δικαιολογητικά των οποίων υπάρχουν μέσα στον ΟΠΣΥΔ.
Επιπροσθέτως διαπιστώνεται το εξής παράλογο για παράδειγμα ότι αναγράφονται κωδικοί απόρριψης όπως π.χ. τον κωδικό 001 για κατοχή διδακτορικού κάτι που δεν ισχύει και δεν έχω δηλώσει πουθενά , τον κωδικό 008 για εκπαιδευτικούς γονείς παιδιών με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, κάτι που δεν ισχύει και δεν έχω δηλώσει πουθενά κλπ...

Σε μία πρώτη παρατήρηση του πίνακα απόρριψης φαίνεται ξεκάθαρα ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό συμμετεχόντων απορρίπτονται γιατί τους λείπουν οι κωδικοί 001, 002, 003, 004, 006, 007 και 008 (όπως και στην περίπτωσή μου) .... δηλαδή δήλωσαν όλοι αυτοί ότι έχουν διαδακτορικά, είναι γονείς παιδιών με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω κ.λ.π. (μέσα σε αυτούς κι εγώ που δεν ισχύει τίποτα από αυτά)!

Προφανώς έχει γίνει ένα τεράστιο λάθος και πρέπει ΑΜΕΣΑ να διορθωθεί!
Δε ξέρω τι ακριβώς διορθώσανε στους καινούριους πίνακες αλλά αυτό που συμβαίνει με τον πίνακα απορριπτέων είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
Παρακαλώ δείτε το κι εσείς για να καταλάβετε σε τι αναφέρομαι!!!

Η αγανάκτηση που νοιώθω αλλά και η μεγάλη αδικία είναι αφάνταστη!

----
 Απορία. Πως κατάφερε το υπουργείο να αναρτήσει  νέους διορθωμένους πίνακες μέσα σε 2 ήμερες. 

Ξανά είμαι απορριπτέος με δεύτερο μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και παιδαγωγική επάρκεια. 

Πρώτη φόρα βλέπω τέτοιο μεγάλο φιάσκο 

-------
Θα ήθελα να επισημάνω ότι παρότι στις 4/8/2022 ανακοινώθηκαν οι νέοι διορθωμένοι προσωρινοί πίνακες της προκήρυξης 3ΕΑΕ/2022, εξακολουθούν να υπάρχουν λάθη!
Προσωπικά κατέθεσα στην συγκεκριμένη προκήρυξη το πρόσφατα αποκτηθέν Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας & Πανεπιστήμιο Πατρών), που με εντάσσει στον κύριο πίνακα της Ειδικότητάς μου (ΠΕ88.04), Ενώ κατέχω και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην ειδικότητα μου (Κλινική Διατροφή) και σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή.  Η αίτησή μου προς τον ΑΣΕΠ ορθά συμπληρωμένη, το παράβολο πληρωμένο και σωστά συμπληρωμένο, τα ακαδημαϊκά και λοιπά προσόντα μου σωστά καταχωρημένα στον ΟΠΣΥΔ!
Παρόλα αυτά στους πίνακες που ανακοινώθηκαν την 1η/8/2022 βρισκόμουν στον επικουρικό πίνακα της ειδικότητάς μου (ΠΕ88.04) και καταγεγραμμένα 20 μόρια από μεταπτυχιακούς τίτλους, ενώ στους πίνακες που ανακοινώθηκαν την 4η/8/2022 ήμουν πάλι στον επικουρικό πίνακα με 28 μόρια  από μεταπτυχιακούς τίτλους και 5 θέσεις υψηλότερα.
Το μόνο που καλοπροαίρετα μπορώ να σκεφτώ ότι εξετάστηκε το αρχείο που εστάλη από το Υπουργείο Παιδείας αναφορικά με τα μεταπτυχιακά εξετάστηκε μόνο ως προς το πλήθος των μεταπτυχιακών και όχι ως προς το είδος τους (αν αφορούν Ειδική ή όχι Αγωγή) και γι αυτό εξακολουθώ να είμαι στον Επικουρικό Πίνακα. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και συνάδελφο της δικής μου ειδικότητας, ο  οποίος πληροί και εκεινος (όπως και εγώ)  τα κριτήρια ένταξης στον κύριο πίνακα.
Είναι αυτονόητο ότι θα ασκήσω το δικαίωμά μου να ασκήσω έφεση επί των πινάκων που ανακοινώθηκαν αλλά μένει μια πικρία και έντονο αίσθημα αδικίας.

-------------
Είμαι απόφοιτος Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών (ΠΕ70). Ήθελα να σας αναφέρω το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε εκ νέου με την παιδαγωγική επαρκεια κάποιοι εκπαιδευτικοί ΠΕ70!!! Το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και στους πίνακες που αναρτήθηκαν τη Δευτέρα 1/8... Συνεπώς δεν λύθηκε ούτε τώρα και υπάρχουν πάλι λάθη... Ενώ μας δίνεται παιδαγωγική επαρκεια αυτόματα από το ίδιο το πτυχίο , σε κάποιους δεν φαίνεται στους πίνακες με αποτέλεσμα να είμαστε στο τέλος αν και έχουμε πολύ περισσότερα μόρια…. Στον Οπσυδ φαίνεται κανονικά αλλά στους πινακες όχι!!

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πέθανε η συγγραφέας Αγγελική Βαρελλά

Αιτήσεις για το ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 1000 ευρώ σε 80000 ανέργους ΕΔΩ

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Αυτό το σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

androulakis
Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: Με παρακολουθούσατε παράνομα με την ΕΥΠ!
Δήλωση καταπέλτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ: Κύριε Μητσοτάκη, θεωρούμουν «εθνικός κίνδυνος» από την περίοδο της υποψηφιότητάς μου μέχρι και λίγες ημέρες...
Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: Με παρακολουθούσατε παράνομα με την ΕΥΠ!
PANEPISTHMIO_KENTRO
ΑΕΙ: Υποδείγματα προκηρύξεων για τις εκλογές Συμβουλίων Διοίκησης από το ΥΠΑΙΘ
Ποιοι μπορούν να είναι υποψήφιοι και πώς θα εκλεγούν τα εξωτερικά μέλη των Συμβουλίων Διοίκησης των ΑΕΙ
ΑΕΙ: Υποδείγματα προκηρύξεων για τις εκλογές Συμβουλίων Διοίκησης από το ΥΠΑΙΘ