ΑΣΕΠ προσλήψεις διορισμοί
Οι ασφυκτικές συνθήκες που επέβαλε το υπουργείο Παιδείας με τις ημερομηνίες (βασικά το καθυστερημένο αίτημά του προς το ΑΣΕΠ για έναρξη διαδικασιών συγκρότησης νέων πινάκων κατάταξης) αλλά και οι παραλείψεις των υπηρεσιών του έχουν δημιουργήσει μεγάλες αδικίες στους προσωρινούς πίνακες που παρουσιάζει το ΑΣΕΠ

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για λάθη και παραλείψεις και στους διορθωμένους πίνακες της προκήρυξης 3ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ.

Πολλοί είναι οι εκπαιδευτικοί που εκφράζουν την απόγνωσή τους

Ενδεικτικά παραθέτουμε: 

Μόλις είδα την ανάρτηση των νέων πινάκων. Με μεγάλη απογοήτευση διαπίστωσα ότι εκκρεμούν πάρα πολλά λάθη ακόμα καθώς στη δική μου περίπτωση αναγράφονται κωδικοί απόρριψης που δεν ανταποκρίνονται σε πραγματικά δεδομένα.
Εν ολίγοις αναγράφονται κωδικοί απόρριψης που έχω δηλώσει στην αίτησή μου και τα δικαιολογητικά των οποίων υπάρχουν μέσα στον ΟΠΣΥΔ.
Επιπροσθέτως διαπιστώνεται το εξής παράλογο για παράδειγμα ότι αναγράφονται κωδικοί απόρριψης όπως π.χ. τον κωδικό 001 για κατοχή διδακτορικού κάτι που δεν ισχύει και δεν έχω δηλώσει πουθενά , τον κωδικό 008 για εκπαιδευτικούς γονείς παιδιών με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, κάτι που δεν ισχύει και δεν έχω δηλώσει πουθενά κλπ...

Σε μία πρώτη παρατήρηση του πίνακα απόρριψης φαίνεται ξεκάθαρα ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό συμμετεχόντων απορρίπτονται γιατί τους λείπουν οι κωδικοί 001, 002, 003, 004, 006, 007 και 008 (όπως και στην περίπτωσή μου) .... δηλαδή δήλωσαν όλοι αυτοί ότι έχουν διαδακτορικά, είναι γονείς παιδιών με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω κ.λ.π. (μέσα σε αυτούς κι εγώ που δεν ισχύει τίποτα από αυτά)!

Προφανώς έχει γίνει ένα τεράστιο λάθος και πρέπει ΑΜΕΣΑ να διορθωθεί!
Δε ξέρω τι ακριβώς διορθώσανε στους καινούριους πίνακες αλλά αυτό που συμβαίνει με τον πίνακα απορριπτέων είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
Παρακαλώ δείτε το κι εσείς για να καταλάβετε σε τι αναφέρομαι!!!

Η αγανάκτηση που νοιώθω αλλά και η μεγάλη αδικία είναι αφάνταστη!

----
 Απορία. Πως κατάφερε το υπουργείο να αναρτήσει  νέους διορθωμένους πίνακες μέσα σε 2 ήμερες. 

Ξανά είμαι απορριπτέος με δεύτερο μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και παιδαγωγική επάρκεια. 

Πρώτη φόρα βλέπω τέτοιο μεγάλο φιάσκο 

-------
Θα ήθελα να επισημάνω ότι παρότι στις 4/8/2022 ανακοινώθηκαν οι νέοι διορθωμένοι προσωρινοί πίνακες της προκήρυξης 3ΕΑΕ/2022, εξακολουθούν να υπάρχουν λάθη!
Προσωπικά κατέθεσα στην συγκεκριμένη προκήρυξη το πρόσφατα αποκτηθέν Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας & Πανεπιστήμιο Πατρών), που με εντάσσει στον κύριο πίνακα της Ειδικότητάς μου (ΠΕ88.04), Ενώ κατέχω και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην ειδικότητα μου (Κλινική Διατροφή) και σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή.  Η αίτησή μου προς τον ΑΣΕΠ ορθά συμπληρωμένη, το παράβολο πληρωμένο και σωστά συμπληρωμένο, τα ακαδημαϊκά και λοιπά προσόντα μου σωστά καταχωρημένα στον ΟΠΣΥΔ!
Παρόλα αυτά στους πίνακες που ανακοινώθηκαν την 1η/8/2022 βρισκόμουν στον επικουρικό πίνακα της ειδικότητάς μου (ΠΕ88.04) και καταγεγραμμένα 20 μόρια από μεταπτυχιακούς τίτλους, ενώ στους πίνακες που ανακοινώθηκαν την 4η/8/2022 ήμουν πάλι στον επικουρικό πίνακα με 28 μόρια  από μεταπτυχιακούς τίτλους και 5 θέσεις υψηλότερα.
Το μόνο που καλοπροαίρετα μπορώ να σκεφτώ ότι εξετάστηκε το αρχείο που εστάλη από το Υπουργείο Παιδείας αναφορικά με τα μεταπτυχιακά εξετάστηκε μόνο ως προς το πλήθος των μεταπτυχιακών και όχι ως προς το είδος τους (αν αφορούν Ειδική ή όχι Αγωγή) και γι αυτό εξακολουθώ να είμαι στον Επικουρικό Πίνακα. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και συνάδελφο της δικής μου ειδικότητας, ο  οποίος πληροί και εκεινος (όπως και εγώ)  τα κριτήρια ένταξης στον κύριο πίνακα.
Είναι αυτονόητο ότι θα ασκήσω το δικαίωμά μου να ασκήσω έφεση επί των πινάκων που ανακοινώθηκαν αλλά μένει μια πικρία και έντονο αίσθημα αδικίας.

-------------
Είμαι απόφοιτος Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών (ΠΕ70). Ήθελα να σας αναφέρω το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε εκ νέου με την παιδαγωγική επαρκεια κάποιοι εκπαιδευτικοί ΠΕ70!!! Το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και στους πίνακες που αναρτήθηκαν τη Δευτέρα 1/8... Συνεπώς δεν λύθηκε ούτε τώρα και υπάρχουν πάλι λάθη... Ενώ μας δίνεται παιδαγωγική επαρκεια αυτόματα από το ίδιο το πτυχίο , σε κάποιους δεν φαίνεται στους πίνακες με αποτέλεσμα να είμαστε στο τέλος αν και έχουμε πολύ περισσότερα μόρια…. Στον Οπσυδ φαίνεται κανονικά αλλά στους πινακες όχι!!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανατροπή! Ο νεκρός σε στύλο της ΔΕΗ ήταν ο πρώην δημοσιογράφος Απόστολος Φουρνατζόπουλος

ΕΛΜΕΠΑ: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής για εκπαιδευτικούς

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

σχολειο μαθητές
Στην παιδεία λέμε ΝΑΙ (στον ρυθμό του γνωστού τραγουδιού του Λουκιανού) - Ακούστε το
«Στην παιδεία λέμε ΝΑΙ, τη δημόσια λέμε ΝΑΙ, στις αυξήσεις λέμε ΝΑΙ, στις προσλήψεις λέμε ΝΑΙ, στα παιδάκια λέμε ΝΑΙ, στα μαθήματά μας ΝΑΙ, ΟΧΙ στον...
Στην παιδεία λέμε ΝΑΙ (στον ρυθμό του γνωστού τραγουδιού του Λουκιανού) - Ακούστε το
ethniki trapeza
Καταγγελία – Εθνική Τράπεζα: Απαγορεύει πληρωμές, καταθέσεις και αναλήψεις στα ταμεία
Καταγγελία – Εθνική Τράπεζα: Απαγορεύει πληρωμές, καταθέσεις και αναλήψεις στα ταμεία
Καταγγελία – Εθνική Τράπεζα: Απαγορεύει πληρωμές, καταθέσεις και αναλήψεις στα ταμεία