ΕΠΑΛ, επαγγελματική εκπαίδευση
Στο ψήφισμα περιγράφεται η κατάσταση στα ιδιωτικά σχολεία με το Νόμο Κεραμέως και κατατίθενται, ως τρόπος επίλυσης του προβλήματος, οι προτάσεις που κατέθεσε η ΟΙΕΛΕ

Δημιουργήθηκε σήμερα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Avaaz με πλούσια ιστορία διαδικτυακής δράσης και επιτυχιών ψήφισμα προς το Υπουργείο Παιδείας για να σταματήσουν η καταιγίδα απολύσεων στα ιδιωτικά σχολεία, ιδίως δε οι εκδικητικές απολύσεις, όπως αυτή του εκπαιδευτικού Βασίλη Λιόση.

Σε σχετική ανακοίνωση η ΟΙΕΛΕ αναφέρει: «Θυμίζουμε ότι για την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στην ιδιωτική εκπαίδευση, η ΟΙΕΛΕ έχει αποστείλει προς τον Πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων τη “Μαύρη Βίβλο για την ιδιωτική εκπαίδευση” παρουσιάζοντας αποτελέσματα έρευνας για τα εργασιακά μας και ζητώντας την έναρξη ενός ανοιχτού, δημοκρατικού διαλόγου για να λυθούν τα φλέγοντα ζητήματα του χώρου μας.

Παρακαλούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους, κάθε εργαζόμενο, κάθε νέα και νέο, κάθε πολίτη, να υπογράψουν το ψήφισμα και να το διαδώσουν μαζικά σε συναδέλφους, φίλους, σε φορείς και συλλογικότητες στις οποίες ανήκουν, στα social media».

Δείτε το ψήφισμα εδώ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Γραπτός ΑΣΕΠ: Οδηγίες για να κάνετε την αίτηση εύκολα και γρήγορα με λίγα κλικ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Βγήκε η κατανομή θέσεων για το Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - 5124 οι ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ (Πίνακας - Αιτήσεις)