μαθητής, σχολείο, αυλή, αναπληρωτές
Συνελήφθη ένας 17χρονος στην Καισαριανή

Ένα περιστατικό βίας με θύματα μαθητές συνέβη λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης σε προαύλιο χώρο σχολείου στην Καισαριανή.

Στο σημείο βρίσκονταν τρεις ανήλικοι μαθητές ηλικίας 13 και 14 ετών, οι οποίοι έπαιζαν, μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκαν μπροστά τους δύο νεαροί μεγαλύτερης ηλικίας.

Όπως αναφέρει το newsbeast.gr, τους προσέγγισαν, με χρήση λεκτικής και σωματικής βίας, αλλά και με την απειλή μαχαιριού τους ακινητοποίησαν, με στόχο να τους αρπάξουν τα κινητά τηλέφωνα και όσα χρήματα είχαν πάνω τους. Οι τρεις ανήλικοι μαθητές δεν προέβαλαν αντίσταση και παρέδωσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και το χαρτζιλίκι που είχαν πάνω τους, με τους δύο ληστές να φεύγουν προς το Σκοπευτήριο.

Στη συνέχεια, τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, κατήγγειλαν το περιστατικό και ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καισαριανής, μετά από μια ώρα εντόπισαν έναν 17χρονο και τον συνέλαβαν.

Μάλιστα, ο 17χρονος έχει συλληφθεί ξανά κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και παρουσιαζόταν στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δασκάλα δίνει τετράδιο σε μικρή μαθήτρια στην τάξη
Έρευνα ActionAid: Σε «επαγγελματική ασφυξία» 7 στους 10 εκπαιδευτικούς
Η «φωνή» των εκπαιδευτικών: Υπερβολική ύλη, πολυπληθείς τάξεις και ελλιπείς πόροι «φρενάρουν» τους λειτουργούς της παιδείας
Έρευνα ActionAid: Σε «επαγγελματική ασφυξία» 7 στους 10 εκπαιδευτικούς
Νίκος Αναδιώτης
Ν. Αναδιώτης στο Ευρωκοινοβούλιο: Τέρμα στην ομηρία των αναπληρωτών – Δεν είναι αναλώσιμοι
«Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί δεν είναι αριθμοί» - Παρέμβαση του Ευρωβουλευτή για το εργασιακό «μεσαίωνα» στην ελληνική εκπαίδευση
Ν. Αναδιώτης στο Ευρωκοινοβούλιο: Τέρμα στην ομηρία των αναπληρωτών – Δεν είναι αναλώσιμοι