Στεγαστικό φοιτητών: Από 29/6 οι αιτήσεις για την χορήγηση
Από τις 29/6 έως τις 29/7 οι αιτήσεις φοιτητών, για τη χορήγηση στεγαστικού επιδόματος

Από την Τετάρτη 29 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 29 Ιουλίου, θα μπορούν να υποβάλλουν την ηλεκτρονική αίτηση οι φοιτητές, για την χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος.

Αναλυτικότερα, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους-δικαιούχους του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, ότι από Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022  έως και την Παρασκευή  29 Ιουλίου 2022, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για τη χορήγησή του.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος https://stegastiko.minedu.gov.gr, προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στη σχετική εγκύκλιο  που αφορά στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Δείτε εδώ την εγκύκλιο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

crayons-pencils_molyvia_education_ekpaideusi.jpg
Σχολεία με κενά πριν τις μεταθέσεις: Τι δείχνουν τα στοιχεία για την Α΄ Αθήνας
Μεταθέσεις 2026: Πίνακας της Α΄ Αθήνας δείχνει δεκάδες ελλείψεις σε βασικές ειδικότητες - Ενημέρωση από τον αιρετό στο ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας Τάκη Ρουμπή
Σχολεία με κενά πριν τις μεταθέσεις: Τι δείχνουν τα στοιχεία για την Α΄ Αθήνας
ΔΑΚΕ
«Πόλεμος» στην ΕΛΜΕ Ζακύνθου: Η ΔΑΚΕ απαντά «σημείο προς σημείο» στο ΠΑΜΕ
Η ΔΑΚΕ στην ανακοίνωσή της καταγγέλλει «κομματική μονοκρατορία» και αμφισβητεί τον ρόλο του ΠΑΜΕ ως «θεματοφύλακα της συνδικαλιστικής συνέπειας»
«Πόλεμος» στην ΕΛΜΕ Ζακύνθου: Η ΔΑΚΕ απαντά «σημείο προς σημείο» στο ΠΑΜΕ
velopoulos
Επιμένει στις δηλώσεις για τη Χούντα ο Βελόπουλος: «Τι σχέση έχουν τα πετρέλαια με τη δημοκρατία;»
«Μόνο στην επταετία έγινε οργανωμένη δουλειά με τα πετρέλαια» - «Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν δημοκράτης;»
Επιμένει στις δηλώσεις για τη Χούντα ο Βελόπουλος: «Τι σχέση έχουν τα πετρέλαια με τη δημοκρατία;»