Στην αποκατάσταση των ιστορικών κτιρίων της Σαντραπείας Σχολής και του Παρθεναγωγείου στη Μεγίστη, προχωρά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου "Εργασίες αποκατάστασης ΣΑΝΤΡΑΠΕΙΑΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ και ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟΥ στην ν. Μεγίστη", προϋπολογισμού δημοπράτησης 750.000,00 ευρώ (με ΦΠΑ).

Το κτίρια της Σαντραπείας Αστικής Σχολής και Παρθεναγωγείου βρίσκονται στην περιοχή Χωράφια, δίπλα στην εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Χτίστηκαν το 1903 και λειτούργησαν ως οκτατάξιο αρρεναγωγείο και παρθεναγωγείο με περισσότερους από 300 μαθητές, μέχρι τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μετά τον πόλεμο επαναλειτούργησαν ως αλληλοδιδακτικό σχολείο. Στα κτίρια καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο τους, λόγω μακροχρόνιας έλλειψης συντήρησης, είναι επείγουσα η υλοποίηση των εργασιών αποκατάστασης περιβάλλοντος χώρου και οικοδομικών και ηλεκτρομηχανολογικών εντός του κτιρίου. Η συνολική́ προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι δώδεκα (12) μήνες από́ την ημέρα υπογραφής της Σύμβασης με τον ανάδοχο.

Το έργο χρηματοδοτείται από́ το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.), Π.Ε. Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των προσφορών λήγει στις 11/07/2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα διενεργηθεί από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου, στη Ρόδο, στις 15/07/2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 πμ.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, έχουν ελεύθερη, πλήρη, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο "ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί" της πύλης www.promitheus.gov.gr, στο ΚΗΜΔΗΣ, καθώς και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην διεύθυνση http://www.pnai.gov.gr/.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα που προαναφέρθηκε, σε ηλεκτρονικό φάκελο του υποσυστήματος.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γραπτός ΑΣΕΠ: Οδηγίες για να κάνετε την αίτηση εύκολα και γρήγορα με λίγα κλικ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Βγήκε η κατανομή θέσεων για το Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - 5124 οι ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ (Πίνακας - Αιτήσεις)

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Γεώργιος Κόσυβας
Διευθυντές Σχολείων: Ποιοι εκπαιδευτικοί συγκροτούν τα Τοπικά Συμβούλια Επιλογής σε όλες τις Διευθύνσεις της Αττικής
ΠΔΕ Αττικής: Συγκρότηση Τοπικών Συμβουλίων Επιλογής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Διευθυντές Σχολείων: Ποιοι εκπαιδευτικοί συγκροτούν τα Τοπικά Συμβούλια Επιλογής σε όλες τις Διευθύνσεις της Αττικής