Δύο μαθητές της Ε’ Τάξης Δημοτικού, τραυματίστηκαν προχθές Τρίτη 14 Ιουνίου, όταν ένας 11χρονος τους επιτέθηκε με ένα πολυεργαλείο που φέρεται να είχε πάρει κρυφά από το σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, για το περιστατικό άμεσα ενημερώθηκαν οι γονείς των παιδιών και στο δημοτικό σχολείο στα Χανιά έσπευσε η Αστυνομία. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τις δύο δασκάλες που επέβλεπαν τα παιδιά, αλλά και τους γονείς του 11χρονου.
Ειδικότερα, όλα συνέβησαν όταν ο 11χρονος με ένα πολυεργαλείο το οποίο είχε πάρει από τον παππού του, τραυμάτισε δύο συμμαθητές του, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, που έπαιζαν στην αυλή.
Τα δύο παιδιά είναι καλά στην υγεία τους αν και χρειάστηκε η μεταφορά τους για παροχή πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο Χανίων. Οι τέσσερις συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, έπειτα από εντολή του εισαγγελέα.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom