Εκπαίδευση

Στο Επικρατείας της ΝΔ ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου;

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου, σύμφωνα με δημοσίευμα - Τι απαντά ο ίδιος

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας φέρεται να επιθυμεί να εντάξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον πρύτανη του ΑΠΘ, Νίκο Παπαϊωάννου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, «ένα από τα πρόσωπα που φαίνεται να επιλέγει για το ψηφοδέλτιο επικρατείας ο Μητσοτάκης είναι και ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου», ο οποίος φέρεται να... «σηματοδοτεί το «κίνημα της βιβλιοθήκης" απέναντι στους τραμπούκους βαριοπούλας».

Πάντως, ο ίδιος ο Νίκος Παπαϊωάννου απάντησε στο thepressproject.gr: «Τι είναι αυτά ρε παιδιά; Αν είναι δυνατόν... Πού να ξέρω αν ισχύει. Εγώ είμαι πρύτανης κι ασχολούμαι με τα ακαδημαϊκά μου καθήκοντα».

Σε ερώτηση αν του έχει γίνει κάποια κρούση για το θέμα από την κυβέρνηση, σχολίασε «έχει εκλογές και δεν το έχω καταλάβει;». Ευρισκόμενος σε Σύγκλητο, κατέληξε και πάλι πως «εγώ είμαι πρύτανης μέχρι 31/08/2023».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση