bullying_1
Το νεαρό αγόρι που έβαλε τέλος στη ζωή του την περασμένη Παρασκευή είχε πέσει θύμα bullying, αποκαλύπτουν συμμαθητές τους.

Καταθέσεις από την οικογένεια και τους φίλους του 14χρονου μαθητή, λαμβάνουν από το πρωι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας του Αγιου Παντελεήμονα, σε μια προσπάθεια να «ξεκλειδώσουν» το μυστήριο της αυτοκτονίας του ανήλικου από τον Κολωνό.

Υπενθυμίζεται πως το παιδί βρέθηκε απαγχονισμένο το βράδυ της Παρασκευής από τους γονείς του του οι οποίοι σε κατάσταση σοκ κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά το παιδί είχε ήδη φύγει από τη ζωή.

Σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες το παιδί φέρεται να συμμετείχε στο «Blackout Challenge», μια δοκιμασία στην οποία υποβάλλονται έφηβοι από όλο τον κόσμο προκαλώντας ασφυξία στον εαυτό τους, μέχρι να χάσουν προσωρινά τις αισθήσεις τους και στη συνέχεια να ανεβάσουν το βίντεο στο TikTok.

Ωστόσο συμμαθητές του μίλησαν στο newsit.gr και αποκάλυψαν ότι ο φίλος τους είχε πέσει θύμα bullying λίγες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του, μέσα στο παιδικό του δωμάτιο.

Αποκαλύπτουν την επίθεση που δέχτηκε από τους νταήδες του σχολείου την περασμένη Παρασκευή. «Του πετούσαν νεράντζια στο σχολείο, τον έφτυναν, του πετούσαν νερό και του έλεγαν “έλα να βγούμε σέντρα”, “θα σε μαχαιρώσω», λέει στο newsit.gr ένας μαθητής.

Οι περισσότεροι συμμαθητές του κάνουν λόγο για άγριο bullying που δεχόταν το 14χρονο αγόρι, αφού, όπως αναφέρουν, «τον πείραζαν συστηματικά κάποια παιδιά»

Ένας άλλος μαθητής του σχολείου, θεωρεί ότι «του το έκαναν αυτό επειδή δεν θα σήκωνε ποτέ χέρι να χτυπήσει κάποιον. Δεν ξέρω πως ξεκίνησε το bullying που του έκαναν, ξέρω μόνο ότι γινόταν από πάρα πολλά παιδιά. Ούτε ο διευθυντής ήξερε τίποτα, ούτε κανένας από τους καθηγητές».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

υπουργείο εργασίας και συντάξεις
Διαδοχική ασφάλιση: Νωρίτερη συνταξιοδότηση με δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις
Νωρίτερη έξοδος στη σύνταξη για χιλιάδες ασφαλισμένους, χάρη στον συνυπολογισμό ετών από τον πρώην ΟΓΑ και στις ειδικές ρυθμίσεις του Δημοσίου για...
Διαδοχική ασφάλιση: Νωρίτερη συνταξιοδότηση με δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις