elmepa
Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των ερευνητικών προτάσεων είναι η 31η Μάϊου 2022.

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, προχωράει στη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για νέους διδάκτορες που θα επιθυμούσαν να πραγματοποιήσουν μεταδιδακτορική έρευνα στα αντικείμενα που θεραπεύει το Πανεπιστήμιο με τα 11 Τμήματά του καθώς και το Πανεπιστημιακό Ερευνητικό Κέντρο (ΠΕΚ) με τα έξι Ινστιτούτα του.

Η πρόσκληση αυτή στοχεύει στην ενίσχυση της ερευνητικής δραστηριότητας του Πανεπιστημίου αλλά και της διεύρυνσης των συνεργασιών με Ερευνητές και μέλη ΔΕΠ, έξω από τα όρια του Ιδρύματος.

Το συνολικό κόστος της πρόσκλησης εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τo 1.000.000 €, για τις 17 διαθέσιμες θέσεις και για διάστημα 24 μηνών, η πλειονότητα του οποίου θα καλυφθεί από τα Ταμειακά Διαθέσιμα του Πανεπιστημίου. Πρόκειται δηλαδή για μια δράση που χρηματοδοτείται άμεσα και συνολικά από το Πανεπιστήμιο. Η μηνιαία μικτή αμοιβή για κάθε θέση μεταδιδακτορικής έρευνας κυμαίνεται από 1.800 μέχρι 2.300 € / μήνα με βάση και τις κλίμακες του ενιαίου μισθολογίου, που λαμβάνουν υπόψη οικογενειακή κατάσταση και επαγγελματική εμπειρία του υποψηφίου.

Οι θέσεις αυτές είναι πλήρους απασχόλησης, ενώ οι μεταδιδάκτορες που θα συνεργαστούν με τα ακαδημαϊκά Τμήματα θα αναλαμβάνουν επίσης τη διδασκαλία ενός μαθήματος για κάθε εξάμηνο. Οι μεταδιδάκτορες που θα προσληφθούν στο Πανεπιστημιακό Ερευνητικό Κέντρο (ΠΕΚ), θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν έδρα της δραστηριότητάς τους το συνεργαζόμενο Ερευνητικό Κέντρο ή Πανεπιστήμιο, στο πλαίσιο των συνεργασιών που θα δημιουργηθούν για την υλοποίηση του ερευνητικού έργου.

Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των ερευνητικών προτάσεων είναι η 31η Μάϊου 2022. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email: [email protected], στο τηλέφωνο: 2810379304 (Καθηγητής Θ. Μανιός, Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης) ή στην Ιστοσελίδα: www.hmu.gr.

Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης είναι διαθέσιμο στον σύνδεσμο: https://www.hmu.gr/el/proclamations/17120.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γραπτός ΑΣΕΠ: Σε ποια ειδικότητα κάνουν αίτηση φιλόλογοι και μαθηματικοί

ΒΓΗΚΕ Η  προκήρυξη για το Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - Πώς κάνετε αίτηση και πότε

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

cancer_0.jpg
Σπουδαία ανακάλυψη για τον καρκίνο: Τα επόμενα χρόνια θα είναι μια χρόνια νόσος και δεν θα σκοτώνει
«Οι συζητήσεις που έγιναν στη διάρκεια του συνεδρίου ανέδειξαν ότι η μάχη ενάντια στον καρκίνο προχωράει νικηφόρα και έχουμε πλέον στη φαρέτρα μας...
Σπουδαία ανακάλυψη για τον καρκίνο: Τα επόμενα χρόνια θα είναι μια χρόνια νόσος και δεν θα σκοτώνει
kibotos-tou-kosmoy
Συγκλονίζει η μαρτυρία 9χρονου για την Κιβωτό- «Ζω μια κόλαση- Πάρτε με από δω»
Ξυλοδαρμό του παιδιού από τον παιδαγωγό του κατήγγειλε και η θεία του 9χρονου αγοριού, που το επισκέφθηκε τον πέρσι τον Ιανουάριο και το παιδί...
Κιβωτός του Κόσμου: Συγκλονίζει η μαρτυρία 9χρονου- «Ζω μια κόλαση»