ΑΣΕΠ προσλήψεις Διορισμοί - Δήμους ΟΤΑ 2022
Τροποποίηση της τελευταίας στιγμής από το ΑΣΕΠ

Με το "καλημέρα" της έναρξης υποβολής (ξεκίνησαν σήμερα, Τετάρτη 4 Μαΐου και ώρα 08:00 το πρωί), των ηλεκτρονικών αιτήσεων των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής για την κατάρτιση νέων πινάκων κατάταξης, βάσει των οποίων θα γίνουν οι προσλήψεις αναπληρωτών ειδικής αγωγής την ερχόμενη σχολική χρονιά το ΑΣΕΠ έσπευσε να τροποποιήσει την προκήρυξη 2ΕΑ/2022 ως προς τον κλάδο «ΠΕ29 Εργασιοθεραπευτών - Εργοθεραπευτών».

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 2ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ αφορά τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψηφίων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) κλάδων ΠΕ21, ΠΕ22, ΠΕ23, ΠΕ25, ΠΕ28, ΠΕ29, ΠΕ30, ΠΕ31 στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Η τροποποιητική απόφαση που εξέδωσε πριν από λίγο το ΑΣΕΠ αφορά μόνο τον κλάδο «ΠΕ29 Εργασιοθεραπευτών - Εργοθεραπευτών» και τα ειδικά τυπικά προσόντα ένταξη που απαιτούνται, καθώς και τα αντίστοιχα δικαιολογητικά.

Πιο συγκεκριμένα, στο κεφάλαιο Β', της προκήρυξης 2ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ, στη σελίδα 1458 του ανωτέρω Φ.Ε.Κ., αντικαθίσταται η στήλη ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ του ΚΩΔ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥ ΠΡΟΣΟΝΤΟΣ 405, για τον κωδικό θέσης 106 του κλάδου ΠΕ29 ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ-ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ από το εσφαλμένο:

ασεπ λαθος

στο ορθό: 

ασεπ σωστο

Επίσης, στο κεφάλαιο Δ΄, της προκήρυξης 2ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ, στα απαιτούμενα δικαιολογητικά και υποβολή αυτών, στη σελ. 1473, του ανωτέρω Φ.Ε.Κ., στο τέλος της παρ. 10) Άδειες και Βεβαιώσεις, προστίθεται η κατωτέρω περίπτωση:

  • «Για τον κλάδο ΠΕ29 ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ-ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ: Ταυτότητα μέλους του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών (Π.Σ.Ε.), η οποία να είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου του επόμενου έτους από την έκδοσή της, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 75 του ν. 4461/2017 (Α΄ 38) ή Βεβαίωση εγγραφής στον Π.Σ.Ε. για όσους εγγράφονται για πρώτη φορά, η οποία ισχύει μέχρι το τέλος του έτους που εκδόθηκε ή Βεβαίωση ανανέωσης εγγραφής στον Π.Σ.Ε. του τρέχοντος έτους.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ανθρακούχο νερό
Βρέθηκαν επικίνδυνα μικρόβια και βακτήρια σε 2 εκατ. μπουκάλια πασίγνωστου ανθρακούχου νερού
Nestle: Η Perrier καταστρέφει εκατομμύρια μπουκάλια νερού λόγω μόλυνσης από βακτήρια
Βρέθηκαν επικίνδυνα μικρόβια και βακτήρια σε 2 εκατ. μπουκάλια πασίγνωστου ανθρακούχου νερού