troxaio
Νεκρή 14χρονη σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό - Οχήματα και σχολικό λεωφορείο συγκρούστηκαν - Καλά στην υγεία τους οι μαθητές

Δεκατετράχρονη που επέβαινε σε ένα από τα τέσσερα οχήματα που ενεπλάκησαν, έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη 1.20 το μεσημέρι στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της Κουλούρας Ημαθίας.

Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται αρχικά συγκρούστηκαν δύο οχήματα τα οποία κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 14χρονη ενώ από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί, ένας 67χρονος και ένας 59χρονος, οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Βέροιας.

Το σχολικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές δημοτικού και ένα ακόμη όχημα που ακολουθούσαν υπέστησαν υλικές ζημιές, κάτω από συνθήκες οι οποίες δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί. Οι επιβάτες τους δεν τραυματίστηκαν.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διοίκηση στην εκπαίδευση
Διοίκηση στην εκπαίδευση: Γιατί σήμερα χρειάζονται νέοι «ηγέτες» στα σχολεία
Όταν η διοίκηση δεν είναι απλώς «τίτλος», αλλά ο παράγοντας που καθορίζει το κλίμα, τις σχέσεις και τελικά τη μάθηση μέσα στο σχολείο.
Διοίκηση στην εκπαίδευση: Γιατί σήμερα χρειάζονται νέοι «ηγέτες» στα σχολεία
seismos
Σεισμός 4,7 Ρίχτερ στα Καλάβρυτα ταρακούνησε την Πελοπόννησο - Αισθητός και στην Αττική
Δυνατός σεισμός ταρακούνησε τα Καλάβρυτα, αλλά και την Πάτρα – Τι αναφέρει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο στην εκτίμησή του.
Σεισμός 4,7 Ρίχτερ στα Καλάβρυτα ταρακούνησε την Πελοπόννησο - Αισθητός και στην Αττική