patra mathitis mpampis koutras
facebook
Παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να δει κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα

Να πραγματοποιήσει το όνειρό του κατάφερε ο 28χρονος Μπάμπης Κούτρας παίρνοντας ύστερα από πολύ κόπο το απολυτήριό του από το 12ο Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας.

Η δυσκολία του Μπάμπη; Το γεγονός ότι δεν βλέπει. Αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε.

Το γεγονός έκανε γνωστό η διευθύντρια του 12ου Δημοτικού Σχολείου Μαριάνα Μπαρτζάκλη με μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της.

Η συγκινητική ανάρτηση της διευθύντριας

«Σήμερα ο Μπαμπης Κουτρας ήρθε να παραλάβει τον τίτλο σπουδών μετά την επιτυχία του στις απολυτήριες εξετάσεις!! Ο Χαράλαμπος έσπασε τα στερεότυπα καταγωγής, τα στερεότυπα ηλικίας, τα στερεότυπα αναπηρίας (είναι τυφλός). Η θέλησή του και το γινάτι του θα είναι εφόδια να κατακτήσει ό,τι επιθυμεί. Φτάνουν αυτά; Όχι . Πρέπει να τον στηρίξει και το σύστημα.... Και εδώ το σύστημα δούλεψε καλά!

Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Γαλανοπούλου Κωνσταντίνα και την κυρία Μπασιούκα Demy Demy που του μαθαίνουν γραφή braille και που τον συνόδευσαν. Τη συνάδελφο Maria Krhtikou που τον εξέτασε γιατί ήξερε γραφή braille ,τον Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Σταυρογιαννόπουλο Αναστάσιο που συντόνισε και διασφάλισε την όλη διαδικασία. Γιατί όταν υπάρχει θέληση από όλους μας γίνονται τα όνειρα πραγματικότητα!»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τεμπη
Δίκη για τα Τέμπη: Διακοπή έως τις 27 Απριλίου με εκατοντάδες παραστάσεις στην κατηγορία
Στο επίκεντρο η μαζική συμμετοχή συγγενών και φορέων – Αναμένεται και η παρέμβαση του Ελληνικού Δημοσίου
Δίκη για τα Τέμπη: Διακοπή έως τις 27 Απριλίου με εκατοντάδες παραστάσεις στην κατηγορία
Νίκος Παπαϊωάννου
Κατατακτήριες εξετάσεις: Νέο πλαίσιο εισαγωγής στα ΑΕΙ - Υπεγράφη η ΚΥΑ
Την απόφαση για το νέο πλαίσιο εισαγωγής στα ΑΕΙ μέσω των κατατακτηρίων εξετάσεων υπέγραψε ο υφυπουργός Παιδείας, Νίκος Παπαϊωάννου
Κατατακτήριες εξετάσεις: Νέο πλαίσιο εισαγωγής στα ΑΕΙ - Υπεγράφη η ΚΥΑ